Pokaż wyniki od 951 do 960 z 1030

Wątek: Monitor LCD - jaki ?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar waskowiak

Domyślnie

chcesz powiedzieć że w każdym Eizo 15% kwalifikuje się do wymiany ? Jakoś nie zauważyłeś że S2031W to 20" za 2400zł a DELL 24" czyli bierzesz średnio biorąc monitor w swojej wielkości 2 razy droższy od przeciętnego. Jak ja mam na to odpowiedzieć nie mając nawet kalibratora ? Czyżbyś miał 2 stoły do testowania każdy inny ?
    Z tego mogę wywnioskować także że potajemnie używasz della a sprzedajesz to do czego masz dobry dostęp .....
    Zresztą jak tu można porównywać 24 do 20 zawsze na 24 przy takiej technologii trudniej uzyskać równomierność .... jak ty długo musisz się uczyć ....
    Gdybyś doczytał dokładnie artykuł z którego wziąłeś zdjęcie to byś przeczytał że odchylenie to jest w rogu, rzeczywiście do 2 mm od rogu równomierność nie jest ładna, ale w artykule wskazują że jest dobra nie tak jak na powyższym zdjęciu u pazurka czegoś takiego i w 2407WFP i 2407WFP-HC nie ma..... przynajmniej w sztukach które ja sprzedaję bo tu na Polski rynek wiele chłamu trafia np NEC26 za 6000zł w sklepie każdy z 6 sztuk miał conajmniej 4 pixele rąbnięte.... Generalnie u polskich dystrybutorów trzeba strasznie uważać na Polski rynek trafia mnóstwo odpadów bo jesteśmy traktowani jako Europa B...Ja sprzedaję tylko 24" della bo wiem że na tym da się zarobić bo się nie psują i nie ma do czego się przyczepić nawet porównując z sporo droższymi 24" monitorami.... wiadomo niezadowolony klient to większa strata od niesprzedania towaru....

po ciemku kompaktem zrobione zdjęcie - należy oglądać także po ciemku na monitorze z dobrym kontrastem
    Ostatnio edytowane przez waskowiak ; 30-10-2007 o 23:44

Uprawnienia umieszczania postów