Nie sprawdzalem, wole czekolade z plecakaZamieszczone przez Robson01
ale w sumie kto wie ?
![]()
Nie sprawdzalem, wole czekolade z plecakaZamieszczone przez Robson01
ale w sumie kto wie ?
![]()
Dzieki, lubie robic takie nietypowe ujecia, no i oczywiscie wyszukiwac je w terenieZamieszczone przez iczek
![]()
Jako ze za oknem brak mi tematow to troche odgrzewany akcik studyjny tym razem pod ocene.
Moim zdaniem dziewczyna niefortunnie złożyła nogi. W efekcie moja myśl zamiast skupić się np. na kompozycji cały czas wędruje tamże, a ja zadaję sobie pytania: która noga jest która i która na której. Myślę, że tak nie powinno być.Zamieszczone przez CYNIG
Jurem, ale na tym zdjeciu w ogole nie widac nog![]()
ej Jurek, coś za bardzo wyobraźnią działaszto są ramiona
Cynig - IMHO troszkę jaśniej by się przydało, bo faktycznie trzeba się wpatrywać i zdjęcie tak nie "wciąga" samoistnie jak by mogło.
Tez mi sie wydawalo ze to sa nogi. A to juz daje do myslenia co do "jasnosci" zamyslu i wykonania zdjecia.
Chyba ze pojdziemy w zadufany artyzm - ci co widza nogi to dyletanci, nie znajacy sie na tajnikach aktow studyjnych i tym panom dziekujemy![]()
Kazda opinia jest cenna (oczywiscie po jej wczesniejszym przetworzeniu) Z problemem gdzie sa nogi a gdzie rece stykam sie pierwszy raz, ale widocznie cos w tym jest. Przyznam ze bardziej probowalem fotografowac "bryle" a nie "czlowieka" ale coz, moze nie do konca wyszlo mi to czytelnie.
Kurcze, no to tym gorzej dla tego zdjęciaZamieszczone przez CYNIG
![]()