Witam, w celowniku na matowce widze wlosek jakis. napewno nie jest na obiektywie tylko w body, na lustrze i na matowce go nie widze, jak sie tego niewidzialnego/widzialnego wloska pozbyc?....gruszka?
Witam, w celowniku na matowce widze wlosek jakis. napewno nie jest na obiektywie tylko w body, na lustrze i na matowce go nie widze, jak sie tego niewidzialnego/widzialnego wloska pozbyc?....gruszka?
jak na gwarancji to do serwisu
REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:
Jest na zdjęciach? Nie? No to najlepiej będzie się przyzwyczaić. Ten typ tak ma. Od zawsze. I dotyczyło to tak samo Praktic, Zenitów i 30D.![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Wyjmij matówkę, przedmuchaj i może jakimś cudem jak założysz to nie będzie tam kilku innych paprochów. Prościej jest przestać zwracać uwagę![]()
puszka, szkieŁko i błyskotka
W mojej 5 też pojawił się włosek lub nawet klika i jakieś pyłki.Próbowałem gruszką ale nie wiele pomogło przemieszczały się w inne miejsca matówki.Dopiero jak wyjąłem matówkę udało się w większości pozbyć tego dosyć denerwującego świństwa.
Ja bym spróbował dmuchać.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner