Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: opis wywolywanie dla nowicjusza

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

zwinac caly film do kasetki. jak masz dolna czesc kasetki, to jest tak jakby kapsel w piwie wystarczy otwieracz do kapsli, otwierasz i szpulka z filmem oddziela sie od zewnetrznej czesci kasetki..
    Martin Gorczakowski

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

a ja delikatnie wkladalem nozyczki do szparki tak zeby nie wlazly do samej szpuli i nei uszkodzily filmu, potem szybkie szarpniecie i juz po klopocie, ale nie lubie jak naraz musze sie uzerac z prawie dwumetrowa rolka filmu, wole sposob z lepiaca sie odbitka, choc rzadko i tego uzywam, zazwyczaj mam wywiniety negatyw
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krwisty Zobacz posta
    powaznie zębami? szacunek... ja uzywalem zawsze do tego otwieracza. nie lubie jak wystaje koncowka (wczoraj mi tak 8klatek zostalo w kasetce ) - lepiej otworzyc kasete, wyciagnac szpule, odciac od szpuli, przewinac i nawijac koncowka od strony szpuli - wtedy zero problemu (z tej strony film jest bardziej skrecony)...
    pozdrawiam
    Jak otwieracz omykał, to zdarzało się i tak. Wszystko dlatego, że pod kocem szybko kończyło się powietrze (-:

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów