to dzis znalazlem niezle i jakie prawdziwe
link
to dzis znalazlem niezle i jakie prawdziwe
link
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Akcja trwa od jakiegoś czasu. Już kiedyś widziałem tego typu bilboardy.
Podobają mi się natomiast te obecne, które można spotkać np. w W-wie:
"A Ciebie co jeszcze trzyma w tym kraju?"
Generalnie święta prawda.
EDIT: zauważyłem, że link z maja
jak mial bys chwile zrob foto.
"A Ciebie co jeszcze trzyma w tym kraju?"
w tym ?? W Ira to chyba tylko dziewczyna bo jak nie ona to canada lub nowa zelandia.
Moj kolega z australii powiedzial tak.
"Dom jest tam gdzie wieszasz czapke i jest ci dobrze"
ale sledze wiadomosci bo jestem polakiem ( chodz tu to czasami az wstyd sie przyznac ) i interesuje mnie co tam sie wyrabia mam rodzenstwo i rodzicow w polsce.
Pozdrawiam
Dariusz
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Ciekawe kto, jak i kiedy na tym zarobi. Bo co do wykorzystywania emocji do celów marketingowych nie mam najmniejszych wątpliwości.
Ja to uważam, że ktoś marnuje pieniądze. Po co komu te plakaty. Ilość ludzi jaka wyjeżdża już z III Rzeczpospolitej jest taka że czwartej już nie będzie.
A....... no fakt ktoś musi zgasić światło.
O! Tutaj jeszcze jeden link który może wielu zdopingować do jeszcze szybszego pakowania walizek.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-10-2006 o 00:48
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zwykla manipulacja i naciagactwo.
Wydaje mi sie ze ludzie zaczeli wyjezdzac poniewaz otwarto im rynki pracy w danych krajach, a zjawisko nasililo sie akurat w okresie zmiany sceny politycznej.
Kto z Was uwaza ze gdyby u wladzy bylo nadal SLD czy moze PO i bylaby wciaz uzywana nazwa IIIRP zamiast IVRP to nagle ci ludzie zostaliby w kraju.;-)
Fajnie to wyglada, pobudza nawet do pewnej złoścu czy flustracji. Ale w systemie podatkowym czy gospodarczym nic tak naprawde sie nie pogorszylo zeby obwiniac za to IV RP dlatego ze nie podobaja nam sie karakany, chlopy z samejbrony czy frankensteiny ;-).
Oczywiscie gdybym mial te mozliwosc pracy 10 lat temu tez bym wyjechal. Ale obwinianie IVRP za to mozna nazwac nie inaczej jak "wielkim semantycznym nadużyciem" ;-)
Finantial Times napisal ostanio "nie przejmujcie sie blizniakami, to co oni robia nie ma wplywu na gospodarke w Polsce"
Te plakaty bardziej wygladaja na jakis krzyk rozpaczy jakiejs grupy ludzi.
Ostatnio edytowane przez szwayko ; 27-10-2006 o 11:15