Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Polski test D7D

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jedyne niedopatrzenie, które zauważyłem, to brak ISO w wizjerze.
    To czego nie ma w wizjerze jest wyswietlane w czasie kadrowania na wielgachnym LCD - w tym ISO i pare innych parametrow (bracketingi, jakosc kompresji JPG itp) .
    to akurat nie jest nic dobrego ...no chyba, ze ktos lubi jak mu LCD swieci po oczach w czasie kadrowania

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Pozwoliłem sobie przenieść temat testu MINOLTY do tego działu, bo tak powinno być. Wszystko co niejest związane z Canonem leci do HP.
    //mj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aszu
    Pozwoliłem sobie przenieść temat testu MINOLTY do tego działu, bo tak powinno być. Wszystko co niejest związane z Canonem leci do HP.
    A wg mnie wszystko sprzetowe/fotograficzne nie zwiazane z Canonem powinno byc w "Sprzet fotograficzny (inny)" zgodnie z opisem tego podforum: "Dyskusje ogolne o aparatach i sprzecie innych producentow" i tamże ląduje :P.
    Natomiast w HP lądują tematy bardzo luzno lub nie zwiazane ze sprzetem/fotografia.

[ Dodano: Sro Gru 15, 2004 7:52 am ]
    Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
    ]
    Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jedyne niedopatrzenie, które zauważyłem, to brak ISO w wizjerze.
    To czego nie ma w wizjerze jest wyswietlane w czasie kadrowania na wielgachnym LCD - w tym ISO i pare innych parametrow (bracketingi, jakosc kompresji JPG itp) .
    to akurat nie jest nic dobrego ...no chyba, ze ktos lubi jak mu LCD swieci po oczach w czasie kadrowania
    Oczywiscie mozna wylaczyc LCD. Ale wg mnie nie swieci az tak jasno by przeszkadzac - mozna regulowac jasnosc.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów