Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jak zrobić takie zdjęcie ?

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Trawa na pierwszym planie jest wstawiona sztucznie. Widac to jak porównujemy lewą stronę do prawej. Poza tym można zauważyć łączenia. A jeśli się mylę, to nie chcę już bawić się PS'em...

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Trawa na pierwszym planie jest wstawiona sztucznie. Widac to jak porównujemy lewą stronę do prawej. Poza tym można zauważyć łączenia. A jeśli się mylę, to nie chcę już bawić się PS'em...
    czy ja wiem...chyba nie... nie rzuca sie to az tak bardzo w oczy... zreszta jesli juz to ktos musial sie dlugo bawic w ps'ie nad tym wszystkim a ogolnie zdjecie nei jest jakies rewelacyjne, dla mnei zwyczajne, wiec nei wiem po co tyle zachodu i czasu przy kompie dla poprawienia przecietnego zdjecia aby wygladalo troche lepiej niz przecietne.

Jak dla mnie nic nie wstawiano do ujecia tylko suwaki chodzily w ps'ie az milo.
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może masz rację. jednak sam czasem babram się z byle czym po to żeby efekt był troche mniej byle jaki. To takie spaczenie, jak człowiek się za bardzo nudzi. O suwakach to nie wspominałem, bo to się rzuca w oczy. Ale ta trawa z pierwszym planie... zastanawia mnie nadal.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów