Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 144

Wątek: Nowy Nikon!

Początki nałogu

Domyślnie

A teraz czekamy az przyjdzie alien & spolka i zaczna sie podniecac
    DominikuE ciebie ciezko bedzie przebic...szczególnie jesli chodzi o jabłuszko i procki zrozum ludzi..jestes taki sam =)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

poki Canon jeszcze nie ma zadnego 3000d to mu sie chwali, ostatnio podniosl poprzeczke jesli idzieo analogi i nawet te nisko polkowe sa juz szybkie, maja duzo funkcji, ale na poczatku lat 90tych canon probowal z lustrzanek zrobic kompakty (dla przykladu eos 750) taki produkt mimo ze taniocha moze tylko zawiesc ludzi, ani to lustrzanka ani to naszpikowany opcjmi kompakt, no chyba ze sie myle i to bedzie rzeczywiscie cos...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    DominikuE ciebie ciezko bedzie przebic...szczególnie jesli chodzi o jabłuszko i procki zrozum ludzi..jestes taki sam =)
    W przeciwienstwie do Ciebie nie podniecam sie rzeczami, ktore jeszcze nie istnieja

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Wygląda na takie odświeżenie D50...
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

communion camera, jak w morde strzelil. plastik-fantastik (nawet bardziej niz trabanty), poobcinane ficzery, koniecznie w komplecie z tandetnym sloikiem, w cenie takiej, zeby chrzestny z dziadkami dali rade wysuplac dla mlodego komunisty

a myslalem ze Canon bedzie pierwszy z 3000D

heh... szefowie Macro i Selgrosow juz pewnie zacieraja rece. wywala z hal zajmujace kupe przestrzeni i wazace tony communion bike'i (takie 25-kilowe molochy udajace MTB, z rama z poradzieckiej stali czolgowej i osprzetem z najwyzszej klasy plastiku made in china) a zamiast tego pchna na polki D40...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 07-11-2006 o 00:36
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    communion camera, jak w morde strzelil. plastik-fantastik (nawet bardziej niz trabanty), poobcinane ficzery, koniecznie w komplecie z tandetnym sloikiem, w cenie takiej, zeby chrzestny z dziadkami dali rade wysuplac dla mlodego komunisty
    No i teraz się pewnie okaże, że małe (i z jednym wyświetlaczem) jest piękne.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No i teraz się pewnie okaże, że małe (i z jednym wyświetlaczem) jest piękne.
    Dla kogo się okaże, dla tego się okaże.

Dwadzieścia lat temu firma Nikon wypuściła niesławny model (nomen-omen) F-401, w którym uznano, że amatorom możliwość używania szkieł manualnych jest zbędna. Aby uczcić 20-lecie owego satanicznego pomysłu, chłopaki wpadlły na pomysł jeszcze lepszy, uwalają możliwość stosowania w D40 "śrubokrętów". Brawo! Ciekawe kiedy wpadną na to, by body odmawiało współpracy ze szkłami non-VR...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    (...) Ciekawe kiedy wpadną na to, by body odmawiało współpracy ze szkłami non-VR...
    Cierpliwości . Ja bym jednak nie wypowiadał tego zbyt głośno .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie rozumiem tej nagonki. Nikon robi taniego low-enda i dobrze. Jak Canon wypuścił wykastrowanego że bardziej nie można trabanta, to były och i ach, że $999.

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Aby uczcić 20-lecie owego satanicznego pomysłu, chłopaki wpadlły na pomysł jeszcze lepszy, uwalają możliwość stosowania w D40 "śrubokrętów". Brawo!
    Wiesz, Canon kiedyś wpadł na pomysł uwalenia możliwości korzystania z wszystkich dotąd produkowanych szkieł
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów