Będzie w grudniu nowy nikon D40!
Wykastrowany należycie dziw, że sie nim zdjęcia będzie dało robić.
Będzie w grudniu nowy nikon D40!
Wykastrowany należycie dziw, że sie nim zdjęcia będzie dało robić.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wykastrowany? Z kółkiem z przodu??
To chyba przeróbka banera reklamowego D80![]()
O nie , jeszcze tutaj tego brakowało. Jeśli już pisać o sprzwecie innych firm, to takim, który istnieje, a nie skrobać o fejkach.
O obiektywach wiem prawie wszystko
mam nadzieje że bedzie tak wykasrtowany jak 300d lub bardziej![]()
REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:
Myślę, że na to by się nie zdecydowali :-) Znalazł się Wasia i Canon się zorientował, że nie tędy droga :-)
Drugi raz juz tego błędu nie popełniono. 350d/400d zostały wykastrowane nie z funkcji, lecz z obudowyChoć i na to znalazła się rada...
http://canon-board.info/showthread.php?t=12699
No wy chyba nie czytacie co się pisze. Przeciez to FAKE !!!!!! Wczoraj specjalnie zrobiłem fotomoto żeby nabić wiecej piany, ale zorientowano sie szybko
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja też mam nadzieję. Ludzie kupują sobie lustrzanki, które są mądrzejsze od telewizora, w dodatku bez polskiej instrukcji (bo sprowadzić z Niemiec wychodzi taniej), a potem błagają na forum o pomoc, bo im "brzydkie zdjęcia wychodzą".
Żałuję też bardzo tego, że zarzucono pomysł Olympusa - montowania na stałe obiektywów w aparatach cyfrowych. Efekt? "Jakie szkło do portretu", "Co na ślub", "Jakie makro za 100PLN", "Jaki jasny teleobiektyw min. 500mm do ptaków za maks. 500PLN", "jaki pędzelek do czyszczenia matrycy", "jaka najlepsza technika dmuchania gruchą"...
Ale jesli ten Nikon bedzie wymiarami równy 350/400d to juz mamy nową srategie Nikona (konkurencja dla 400d) co by oznaczało że D40 jest konkurencja dla 400d, a to obniża jakośc Canona.