DominikuE ciebie ciezko bedzie przebic...szczególnie jesli chodzi o jabłuszko i prockiA teraz czekamy az przyjdzie alien & spolka i zaczna sie podniecaczrozum ludzi..jestes taki sam =)
DominikuE ciebie ciezko bedzie przebic...szczególnie jesli chodzi o jabłuszko i prockiA teraz czekamy az przyjdzie alien & spolka i zaczna sie podniecaczrozum ludzi..jestes taki sam =)
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Tak, ale pod warunkiem, ze jestes sprzetowym onanista
P.S.
Przepraszam za emotke![]()
poki Canon jeszcze nie ma zadnego 3000d to mu sie chwali, ostatnio podniosl poprzeczke jesli idzieo analogi i nawet te nisko polkowe sa juz szybkie, maja duzo funkcji, ale na poczatku lat 90tych canon probowal z lustrzanek zrobic kompakty (dla przykladu eos 750) taki produkt mimo ze taniocha moze tylko zawiesc ludzi, ani to lustrzanka ani to naszpikowany opcjmi kompakt, no chyba ze sie myle i to bedzie rzeczywiscie cos...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No to już prawie oficjalnie:
http://www.dpreview.com/news/0611/06110601nikond40.asp
Wygląda na takie odświeżenie D50...
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
communion camera, jak w morde strzelil. plastik-fantastik (nawet bardziej niz trabanty), poobcinane ficzery, koniecznie w komplecie z tandetnym sloikiem, w cenie takiej, zeby chrzestny z dziadkami dali rade wysuplac dla mlodego komunisty
a myslalem ze Canon bedzie pierwszy z 3000D
heh... szefowie Macro i Selgrosow juz pewnie zacieraja rece. wywala z hal zajmujace kupe przestrzeni i wazace tony communion bike'i (takie 25-kilowe molochy udajace MTB, z rama z poradzieckiej stali czolgowej i osprzetem z najwyzszej klasy plastiku made in china) a zamiast tego pchna na polki D40...![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dla kogo się okaże, dla tego się okaże.
Dwadzieścia lat temu firma Nikon wypuściła niesławny model (nomen-omen) F-401, w którym uznano, że amatorom możliwość używania szkieł manualnych jest zbędna. Aby uczcić 20-lecie owego satanicznego pomysłu, chłopaki wpadlły na pomysł jeszcze lepszy, uwalają możliwość stosowania w D40 "śrubokrętów". Brawo! Ciekawe kiedy wpadną na to, by body odmawiało współpracy ze szkłami non-VR...