FAKE KURDE !!! Fotoklik sobie jaja zrobiło, przerobili reklame D80.
FAKE KURDE !!! Fotoklik sobie jaja zrobiło, przerobili reklame D80.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czornyj wyluzuj z tym tragizowaniem. Co Ci to przeszkadza, po to się zarabia, żeby pieniądze wydawać...po to są fora dyskusyjne, żeby pytać...nawet o śmiechostki...jesteś*w niszy ze swoją*wiedzą...stąd może to aż tak gryzie...ale sam bierzesz w tym udział...jak i ja biorę. Mi to osobiście nie przeszkadza...nie czytam tego typu pytań itp. ale to nie znaczy, że mnie to denerwuje..Zawsze mogę wyłączyć komputer i pójść robić zdjęcia...czego kolegom i Tobie życzę...chętnie bym obejrzał fotki kogoś, kto teoretyczną wiedzę na temat fotografii, obróbki, sprzętu itp. ma w jednym paluszku.
Pozdrawiam serdecznie i przepraszam, że odbiegłem od tematu...może dlatego. że nie lubię bić piany.
Ostatnio edytowane przez obserwator ; 26-10-2006 o 18:04
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
Czego D80 najlepszym przykładem. Tak to jest jak się zrobi za mądry aparat na rynek amatorski.
Konkurencja żadna bo będzie miał 6 MPx.
To wyłącz komputer i idź robić zdjęcia szkoda Twojego czasu. Póki admin się zgadza żeby tu dyskutować (nawet nie zawsze na temat) to będziem
- przynajmniej niektórzy
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oczywiście, że nie biorę)
Pozdrawiam serdecznie
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
Taki "wykastrowany ten d40? Punktowca jednak bedzie mial bankowo, nie to co "niewykastrowane" dwudziestki i trzystapiecdziesiatki. No i pomiar blysku jak nalezy, calkiem "niewykastrowany" zapewne- oczywiscie jak juz sie ten "potwor" pokaze w realu.
Czesc.Ch.
Analog ma "dusze".
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner