najlepsze są tapetki z chmurkami w menu. ;]
599$ SRP w kicie to calkiem konkurencyjna cena![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Teraz bym prosił wszystkich co sie naśmiewali z tego wątku o przeprosiny:-? :-D. Moje źródło jest 100% pewne.
Ależ Ty chłopie generalizujesz. Nie do wiary.
No to trabant w obu wersjach zaczyna być wypaśny.
Niekoniecznie cały czas jest jeszcze 350D. Mogą zrobić upgrade - choć wątpię czy to się bedzie opłacać. Raczej będzie ruch cen w dół. I to może nie wyjść nikonowi na zdrowie. Mnożenie puszek to mnożenie kosztów.
Pytanie jak długo.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
O jaki piekny komunijny aparacik! Nikon pokazal tez nowego kita wiec teraz ludziska juz nie beda zazdoscili plasticzanego kita Canonowi. Maja swoj.
I tak najbardziej mnie rozwalil ten graficzny wyswietlacz przyslony i tapety na pulpicie.
Czekamy zatem na plastik-fantastik od Canona.
N i C pozycjonują swoje aparaty tak że zazwyczaj nie mają odpowiedników na tej samej półce. I tak teraz w niższych modelach mamy:
D40 -> 400D -> D80 -> 30D -> D200 -> 5D
Obyś przypadkiem nie wykrakał jakiegoś 3000D bo ten wybryk techniki mógłby się znaleźć pewnie tylko poniżej D40
P.S
A ja już myślałem że nie da się zrobić nic bardziej tandetnego od 350D hehe
a mnie rozwalił ten obrazek
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-11-2006 o 03:28
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner