Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
Chyba płacz ze śmiechu ;-) Najtrafniej podsumował to (chyba) akustyk: "od teraz małe jest już OK (pod warunkiem że jest żółte)" ;-) Aż mnie korci, zeby trochę pogrzebać po konkurencyjnych forach za komentarzami jakie pojawiały się po premierze 350D ;-) Oj, byłoby prawie tak fajnie, jak kiedyś niejakiemu Czarkowi[Wawa] wywlokłem pewien cytat sprzed dwóch lat, w dyskusji o nielegalnym kopiowaniu książek ;-)
Ja już grzebię. Też mnie to fascynuje jak los potrafi być okrutny. Zresztą sprawa jest stosunko świeża, bo pamiętam te szyderstwa z 400D jaki to mały plastikowy i z jednym wyświetlaczem.

Cytat Zamieszczone przez mario Zobacz posta
zalogowalem sie z ciekawosci i nie zawiodlem sie,100postow i wiekszosc to nabijanie sie z nowego modelu nikona.nie rozumiem skad sie to tutaj bierze(...)
W takim razie szkoda Twojego czasu tutaj.

Cytat Zamieszczone przez mario Zobacz posta
(...)to nie chodzi o to ze 350tka jest mala,ona jest totalnei nieporeczna i to jest jej najwiekszy minus.D50 tez jest maly ale lezy w reku o wiele lepiej
De gustibus. Ja bym tak nie generalizował. Znam osobę która sprzedała D50 i kupiła 350-tkę właśnie ze względu na obsługę i poręczność tego ostatniego. Drugi jest mój kolega który ma D50 i powoli myśli o zmianie na 400D. Także różnie to bywa.