Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 143

Wątek: Plener 04.11.2006 - Arkadia, Nieborów i okolice

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Będę. Tylko chyba nie ustaliliśmy konkretnie miejsca spotkania. O ile dobrze pamiętam stanęło na 9.00, ale nie wiadomo gdzie. Ponawiam propozycję: przed bramą wejściową do parku w Nieborowie.
    ,

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

To w końcu Nieborów czy Arkadia? :grin:
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Od początku mówiłem o Nieborowie, ale w sumie wielkiej róznicy nie ma, bo oba miejsca są od siebie oddalone dosłownie o parę kilometrów. Nic więc nie stoi na przeszkodzie, byśmy byli i tu, i tu, chodzi mi tylko o to, że Nieborów jest bliżej Warszawy, więc chyba jest lepszym miejscem spotkania (choć raczej mniej atrakcyjnym wizualnie).
    ,

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Dobrze, ustalamy na miejsce spotkania Nieborów.
    Zadeklarowali się jak na razie: oddech, sepq i CoNic. Czy ktoś jeszcze?
    Jeszcze jedno pytanie, o której zapada ostateczna decyzja o plenerze? Proponuję 22.30.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Proszę tylko o podanie miejsca zbiórki i formy transportu. Czym za ile i jak itp...

PS: No i kto zabierze kawę hehe

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Ja chyba dam Ciała i nie pojadę - choć bardzo chciałem. Niestety nie miałem zbytnio czasu na naukę a w niedziele egzaminek mam wiec soboty odpuścić nie mogę
    5D + L

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Przepraszam Was bardzo, ale nie będę w stanie pojechać z Wami. Niestety rozchorowałem się (zapalenie gardła) i wolę nie ryzykować pogorszenia mojego stanu. Życzę wielu udanych fotek i pozdrawiam.
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja nadal podtrzymuję chęć wyjazdu w plener. Sam co prawda nie pojadę, ale jeśli znajdzie się choć jedna chętna osoba..

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

No to się załoga posypała. Ja w sumie też podtrzymuję chęć wyjazdu, bo właśnie jemu podporządkowałem wszystkie sobotnie zajęcia. 22.30 coraz blizej - podejmijmy jakąś decyzję. Proponuję, aby szefem całego przedsięwzięcia pod nieobecność CoNica został Mac jako najstarszy wiekiem i stażem. Kto jest przeciw? Nie widzę. W takim razie wszyscy są za. Szefie - decyduj!
    ,

Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów