Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
Mnie dystansu nie brakuje, ja tylko jestem złośliwy.
Ksywa "Talib", którą u nich dostałem do czegoś zobowiązuje
Złośliwość jest podobno miarą inteligencji, nie mnie słowa "ale" rosnie kiedy czytam dalszą część Twojej polemiki.

Oddechowi się dostało, bo akurat łatwo było przekopiować większą ilość knotów za jednym zamachem. To jego główne przewinienie
Ja doskonale pamiętam chwile, gdy byłem na jego miejscu. Tylko ja miałem dystans do tego co robiłem, potrafiłem ocenić to, co przyniosłem, wyciągnąć wnioski i skorzystać z guzika delete (czyt. wrzucić negatyw do szuflady i zapomnieć).
Widocznie nie każdy rodzi się taki genialny, a może on ma inne spojrzenie na świat, może jeszcze nie potrafi tego pokazać. Obejrzałem wszystkie jego fotki, w kilku jest dobry pomysł i nie nazywałbym odrazu tego gniotem. Mimo wszystko zachęcam do konstruktywnych uwag a nie "rąbania po całości", to wymaga pewnego wysiłku, natomast taka całkowita krytyka to prościzna ale tak samo mogę powiedzieć o Twoich fotkach, tylko po co?

Teraz jest moda na wypróżnianie się na forach i oczekiwanie na okrzyki zachwytu.
Przejrzyj jeszcze raz to, co wszyscy pokazaliście. Nie ma tam ANI JEDNEGO CIEKAWEGO ZDJĘCIA
A teraz popatrz, ile Wy tych gratów macie powypisywane w stopkach. Możecie zacząć się wstydzić.
Popierwsze graty powypisywane mam głównie ja, bo tak to kiedyś zrobiłem i nie będę tego zmieniał. Po drugie to nie graty robią zdjęcia a człowiek za wizjerem czyli tzw. inteligentna końcówka aparatu. Widzisz inni są trochę innego zdania co do ciekawości przedtawionych zdjęć. Oczywiście nie jest to mistrzostwo ale jak jesteś taki mądry to trzeba było pojechać i pokazać co potrafisz zrobić w takim oświetleniu jakie było i przy tych warunkach pogodowych. Z dużym prawdopodobieństwem śmiem twierdzić, że za dużo byś nie osiągnął.

Wiesz, ja nie chcę uchodzić za srogiego. Po prostu nazywam rzeczy po imieniu, bo Wy się wstydzicie. Jeśli teraz powiem, że te zdjęcia są do ****, to może ktoś jeszcze przejrzy na oczy. Jeśli wszystko skończyłoby się na Waszych zachwytach, to prawdopodobieństwo, że któryś z nowych plenerowiczów spocznie na laurach byłoby bardzo duże.
Długo się zastanawiałem co włożyć na forum jako relację z tego plenerku, wybrałem coś z tego co zrobiłem. Pewnie nie jest to rewelacja, jednak popatrz na to co było wokół - pogoda. Poza tym używanie wulgaryzmów wystawia Tobie nie najlepszą opinię. Po raz kolejny zachęcam Cię do konstruktywnej dyskusji i uwag o tym co się Tobie nie podoba.

Byłeś może kiedyś uczestnikiem takiego prawdziwego, dawnego slajdowiska? Tam ludzie byli dla siebie uczciwi i nie głaskali się po główkach. Dzięki temu można było dostrzec to, co przerastało czasem mozliwości postrzegania autora zdjęcia. Jak się 2x z rzędu zebrało porządną zjebkę przy ludziach, to później nie popełniało się po raz kolejny tych samych błędów i 2x zastanowiło się przed pokazaniem kolejnej klatki.
Byłem, ale jakoś atosfera była bardziej przyjazna, widać przerzyłeś traumatyczne wydarzenia na tych slajdowiskach i musisz pokazać co umiesz, tyle, że wyrządzasz przykrość kilku fajnym chłopakom.
Pomyśl nad tym proszę.