Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 143

Wątek: Plener 04.11.2006 - Arkadia, Nieborów i okolice

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

@ oddech,
    Chłopie, nie przepraszaj, że żyjesz! Każdy ma sprzęt taki jaki ma i tłumaczenie się z tego nie ma sensu. Nie bądźmy onanistami sprzętowymi. Ja też jestem nowy i będzie to (mam nadzieję, że będzie) tak naprawdę mój pierwszy poważny plener. Zatem śledź uważnie ten wątek i śmiało przyjeżdżaj, to pouczymy się razem.

Rozumiem, że skoro wyjeżdżacie z Warszawy około 8.00, to spotkanie będzie około 9.00. Padła z mojej strony propozycja, aby zebrać się przy bramie wejściowej do parku w Nieborowie. Co wy na to?
    Ostatnio edytowane przez sepq ; 02-11-2006 o 11:39
    ,

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za słowa otuchy
    Będę się przyglądał wątkowi do piątkowego wieczoru. A dzisiaj Powązki... Zobaczymy jak będzie.

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Jeśli będzie tak dmuchać i padać w sobotę jak dziś to cienko to widzę.
    No ale jeszcze są dwa dni więc może się coś zmieni - bo niezbyt przyjemnie foci się w taka pogodę
    5D + L

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Myślę, że do końca powinniśmy mieć nadzieję, że się wypogodzi. Ostatecznym terminem moim zdaniem jest piątkowy wieczór (tak do godziny 20). Wtedy już będzie widać, jaka jest aura, a poza tym będą znane w miarę szczegółowe prognozy na sobotę. Poczekajmy.
    ,

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Mam nadzieję, że pogoda jutro nam jednak dopisza tak przynajmniej podaje mój barometr no ale. Jeśli nawet byłoby mniej słonecznie a nie będzie padać to i tak powinniśmy się wybrać na plener nostaligiczny.
    Jeśli inni koledzy czytają wątek a mają wątpliwości co do swojego sprzętu i umiejętności to powiem krótko, nie stresujcie się tylko wpadajcie, będzie fajnie. Nie ważne czym robisz ważne co robisz.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Spoko Loko, ja będę.
    Kompleksy schowałem w buty.
    A kasa jak sie pojawi to zapnę na body odpowiedni sprzęt. teraz bawię się tym co mam i sprawia mi to ogromną radość
    Podsumowując, możecie liczyc na moją obecność.

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Kompleksy schowałem w buty.
    Tylko nie zakładaj tych butów w sobotę.

Wygląda na to, że pogoda nam się klaruje. Cieplej pewnie nie będzie, ale na słoneczko (choćby niewielkie) chyba możemy liczyć. Jestem coraz większym optymistą.
    ,

Coś już napisał Awatar mikie_001
    Miasto
    na wsi....

Domyślnie

oby oby
    ale ponownie sprawdzilem prognoze pogody i nie wyglada to optymistycznie niestety.......
    ale moze jak zwykle prognozy sie nie sprawdza.....
    Pozdrawiam, Michal

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Jeśli nie będzie padać to nie powinno być problemu.
    Dajcie znać kto będzie.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Będę. Tylko jakiś termos z gorącą kawą trzeba załatwić, dwa litry powinny wystarczyć

Kurcze, jakby pogoda była taka jak dziś nad Warszawą, to ten plener byłby baaardzo udany ;-)
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów