Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 143

Wątek: Plener 04.11.2006 - Arkadia, Nieborów i okolice

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Moim zdaniem około 10 to powinniśmy już być na miejscu. Ale jeśli większość zdecyduje inaczej, to się dostosuję.
    Jeśli o mnie chodzi, to ponieważ mieszkam mniej więcej w połowie drogi między Nieborowem a Warszawą, to zobaczymy się pewnie dopiero na miejscu, bo przecież nie ma sensu, żebym pedałował do stolicy.
    ,

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Myślę, że dobrze byłoby być o 9.00 na miejscu, zatem zbiórka przy Forcie Wola powinna być o 7.45 a o 8.00 ruszamy na miejsce. Sepq mógłby na nas czekać na miejscu. Dobrze byłoby aby Stratus przejrzał pogodę na sobotę.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Na miejscu gdzie planujecie sie spotkac - bo jesli bede jechal to zupelnie z przeciwnej strony.
    Jakies telefony moze do siebie zostawimy.
    Jeszcze jedno - jakieś modelki zabieramy ze sobą 8) - mi moze sie uda namówić moją kobietkę - no chyba, że ma to być z bal samców
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 01-11-2006 o 17:12
    5D + L

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Hm, moja ślubna niestety odpada, bo ma tego dnia jakieś szkolenie w stolicy, więc na pewno będę sam. Na miejsce spotkania proponuję Nieborów, przy bramie wejściowej do parku. Jest bliżej Warszawy niż Arkadia. A jak się nam nie spodoba, przejedziemy kilka kilometrów dalej do Arkadii.
    ,

Miasto
    Płock

Domyślnie

Mam nadzieje, ze jak bedzie taka pogoda jak dzis to nigdzie nie jedziemy BO moja 350tka nie ma uszczelek
    5D + L

Miasto
    Płock

Domyślnie

Cos Sie Panowie wyciszyli widze:-?
    5D + L

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Wstrzymali oddech w oczekiwaniu na dobrą pogodę
    ,

Coś już napisał Awatar mikie_001
    Miasto
    na wsi....

Domyślnie

popatrzylem na pogode dla Łowicza (http://meteo.icm.edu.pl/) i raczej parasole, peleryny i wszystko co przeciwdeszczowe moze sie przydac.....
    niewesolo
    Pozdrawiam, Michal

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Jestem tu nowy. Poczytałem trochę, popatrzyłem i chyba czas się ujawnić. Chętnie bym się przyłączył do sobotniej wycieczki. Tylko nie chciałbym doświadczyć tego co wczoraj wieczorem na cmentarzu bródnowskim - deszcz!
    Poza tym mój sprzęt raczej odstaje od całej reszty. I szczerze powiem, że mi wstyd nawet pisać czym pstrykam. Niestety kasa.... a raczej je brak. Jednak chętnie pouczyłbym się czegoś od bardziej doświadczonych. Więc jeśli wam nie będzie przeszkadzała moja obecność, to polecam się.

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Dobrze, więc podsumujmy. Zbiórka Fort Wola, godzina 7.45. Z osobami, które pojadą bezpośrednio do Arkadii, skontaktujemy się telefonicznie w dniu pleneru co do miejsca spotkania.

Prognozy nie wyglądają zachęcająco. Może ustalmy sobie jakiś ostateczny termin, kiedy podejmiemy decyzję czy jedziemy, czy nie
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów