bierz statyw... najwyżej ja Ci poniosęa przyda się napewno
![]()
bierz statyw... najwyżej ja Ci poniosęa przyda się napewno
![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
No to ja na 99% potierdzam swoja obecnosc.
Znakiem rozpoznawczym bedzie kurtka z kapturem i futerkiemsztucznym, bo zwierzatka lubie
Do zobaczenia !
Jacek Andreasik
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
Fotki Digart
FOTOblog
a moim znakiem rozpoznawczym bedzie szwendanie sie wokol lokomotywy i krzyczenie CANON-BOARD - KTO NA ZLOT??
hehe
a tak serio, to szara kurteczka i ciemny maly plecak i statyw na ramieniuktory bedzie nosil bruckner
no i mysle bruckner ze tyo ty stales sie osoba odpowiedzialna co bedziemy robic w opolu... bo w sumie jestes z... wiec wiesz co i jak...
pozdr**
Ostatnio edytowane przez viTo ; 21-11-2007 o 00:06
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
Hah ! no i oczywiscie pojawie sie !(chyba ze praca nie pozwoli - ale wstepnie ooooszywiscie ! :P)
powpisujcie się do listy (kopiujesz listę z postu http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=44 i wpiszcie siebie po czym dodajcie wpis)Zamieszczone przez koy
plan jest taki. Póki jest jasno-robimy fotki gadamy o pierdołach dokumentujemy że się spotkaliśmy (robimy fotki:rolleyes:
)
potem jak się zrobi zimno idziemy gdzieś usiąść i zjeść tudzież napić się. a potem jak już wszyscy zjedzą i się napiją (i się ściemni) pofocimy po ciemkui do domu
jakieś ale(inne propozycje??)??
pozdrawiam serdecznie:smile:
p.s.
śmieszna sprawa, jestem chyba najmłodszy i wszystko muszę ogranizować, jakbym coś spieprzył (organizacyjnie) to karnie odpowiadać nei będę![]()
![]()
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
gareth jesteś z Opola??
Ostatnio edytowane przez bruckner ; 21-11-2007 o 10:59 Powód: Automerged Doublepost
Fotki Digart
FOTOblog
Jak coś nie pójdzie to ban gwarantowany
Mi się taki plan podoba
Fotki Digart
FOTOblog
bruckner---> Jak się ściemni idźcie nad Odrę koło baszty piastowskiej. Tam są fajne odbicia w wodzie na drugi brzeg ze starymi kamienicami. Ja niestety nie mogę być. Może innym razem.
Pozwolilem sobie auaktualnic liste - kto bedzie:
1. viTo
2. TomS
3. bruckner
4. leloo
5. uzo
6. koy
dopisujcie sie wg wzoru - bedzie bardziej czytelne