Owszem... no dobra ;p prawie z Opola bo sie wyprowadzilem w wiejskie rewiry Czarnowąs ;p Ale to praktycznie jeszcze Opolegareth jesteś z Opola??
--------
Aktualizacja listy :
1. viTo
2. TomS
3. bruckner
4. leloo
5. uzo
6. koy
7.gaReth
Owszem... no dobra ;p prawie z Opola bo sie wyprowadzilem w wiejskie rewiry Czarnowąs ;p Ale to praktycznie jeszcze Opolegareth jesteś z Opola??
--------
Aktualizacja listy :
1. viTo
2. TomS
3. bruckner
4. leloo
5. uzo
6. koy
7.gaReth
ok gareth to możesz też coś pomyśleć gdzie iść i co pofocić :P
wiesz, może będziesz miał lepsze ode mnie pomysły
poozdrawiam
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
1. miejsce "strawy i wodopoju" hehe - moze Zorba (boczna Osmanczyka) piwo i jedzenie?
2. miejsce focenia - jesli bedzie padac ;/ to jest impreza sportowa JUDO, mozemy pofocic - tylko duze iso albo lampa mocna - ciezkie warunki moga byc ale czemu nietu info
"Zawody odbędą się w dniach 24 –25 XI. (sobota i niedziela) w hali sportowej Gwardii Opole, ul. Kowalska 2" - czyli jakies 7minut pieszo z pkp
Pytanie czy o tej godzinie nie bedzie juz po finalach :P
Ostatnio edytowane przez uzo ; 21-11-2007 o 15:51
proponuję jak już pivo i jedzenie to Maestro -pizza
nie będzie padać![]()
![]()
pozdrawiam
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
Fotki Digart
FOTOblog
To ja moze cos zaproponuje, kilka pomyslow:\
- Pod wieczor mozna sie przejsc wzdluz torow, zarowno w jedna, jak i druga strone od dworca glownego. Mozna tam wynalezc kilka dobrych kadrow i miejsc.
- mysli mi sie jakas stara cegielnia, tudziez fabryka. Tylko ze z tym bedzie problem w centrum. U mnie w slawicach kiedys byla cegielnia, ale niestety ja wyburzyli. Moze ktos ma cos na oku ?
- Bolko jes juz mocno oklepane, ale mozna by sie rozejrzec za czyms bardziej dzikim, cos na wzor dzikiego lasu. Tylko czy cos takiego jeszcze tam w ogole istnieje ?
Pozdrawaim
Jacek Andreasik
W sumie to wszystko jest blisko rynku i jakoś tak w zasięgu kilku kroków.
Ja myślałem o "okołorynkowych" uliczkach....
a co do jedzenia to można jeszcze do "maestro" = Pivo + pizza
pozdr.
Fotki Digart
FOTOblog
No w takim razie wieczorkiem młynówka... (rure potem wystampujemy ! a co ;p;p;p) , jako miejsce piwnej rozgrzewki proponuje HighlanderKnajpka miła i przyjemna
Miejsce focenia... Przychylam sie do propozycji przedmowcow!
Fotki Digart
FOTOblog
Dobrze by właśnie było żaby knajpka była miła ale nie zatłoczona przy okazji