Więcej ludu!!porozsyłajcie privy :d zaproszenia... niech się zbierze ekipa... ustalimy termin niekoniecznie tak naglący, moze tak w tym tygodniu albo w następnym?? ja błagam tylko nie od 29 XI do 3 XII
pozdrawiam
Więcej ludu!!porozsyłajcie privy :d zaproszenia... niech się zbierze ekipa... ustalimy termin niekoniecznie tak naglący, moze tak w tym tygodniu albo w następnym?? ja błagam tylko nie od 29 XI do 3 XII
pozdrawiam
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
To ja tez ie piszedostosuje sie wiec no problemo.
hehe bruckner uwazaj bo zbierzemy ekipe 30 osob i policja bedzie nas scigac po opolu bo taka ekipa bedziemy chodzic heheh
30 ludzi z aparatami na wierzchu - pomysla ze japponczycy przyjechali na wycieczke:P tylko jacys tacys nie podobni i nie gadajacy po japonsku :P
hehe też prawda....
no to tylko trzeba ustalić termin, miejsce, cel (hehe czy focimy i co focimy i gdzie i ile czasu, i kiedy idziemy wszystko omówic przy bezalkoholowym)
pozdr.
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
Fotki Digart
FOTOblog
No to kiedy?? bo juz nie wiem czy mam sie szykowac i czy werbowac znajomych z canonami :]
jestem otwarty na propozycje...
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
No widze ze jest troche ludzi z Opola, widac az taka dziura to to nie jest
Przylaczam sie do spotkania ,jestem jak najbardziej za. Obstaje za Opolem, moze poszukac jakakiegos niestandartowego miejsca, np stara cegelnia, fabryka itp. Ciekawe rzeczy mozna tam wyczarowac.
Pozdrawiam
Jacek Andreasik
no to siup, ustalamy termin (najbliższy tydzień?? przyszły?? całkiem w grudniu??)
ustalamy miejsce (cegielnia, rynek, Hajlandercoś innego?)
i jak długo (dzień, dwa, :P )
i już
pozdrawiam
Fotki Digart
FOTOblog
Ech... pitolenie... niech inicjator ustali termin, godzine, miejscowke i dzialamy![]()
Pozdrawiam
Leloo
Może niedziela 25 listopada??![]()
Co Wy na to?? Z innym terminem musiał bym kombinowac
a miejsce?? szczerze - nie znam tak dobrze Opola... Proponuje stacje PKP jako miejsce zbiórki...
![]()
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
ktos cos wspominal o nocnym plenerze, imho lepszy bylby piatek lub sobota.
Jednak wiem ze nigdy sie w 100% kazdemu nie dogodzi, wiec po prostu cos trzeba ustalic i dzialac, bo do wakacji sie nie zbierzemy.
Pozdrawiam
Leloo
Mi tam pasi 25ty ale tez zainteresowalo mnie co powiedzial bruckner - "Hajlander"Moze najpierw focenie w plenerze i potem Hajlander bo dlugo na zimnie nie wytrzymamy heeh :wink:
Ja jestem za startem na pkp, a dokkladnie pod clubem RAMPA zeby nie tarasowac wejscia na pkp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazdy wie gdzie jest pkp wiec chyba git :rolleyes:
ALBO !! najpierw Hajlanderi po paru bezalko.. nocne foty
ooo
![]()