Pokaż wyniki od 1 do 10 z 145

Wątek: Ewolucja, teoria Darwina itp.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomekS Zobacz posta
    Ja tam też się nie znam na bakteriach. Obawiam się tylko że taka bakteria nie postaje w wyniku mutacji a modyfikacji genetycznych. A to już zupełnie inna bajka..
    Tę kwestię już wyjaśniłem. Nie będę się powtarzał.

ponieważ klimat w pewnym okresie ni sprzyjał przechowaniu się materiału kostnego.
    Klimat zazwyczaj nie sprzyja zachowaniu się szczątków. Dogodne do tego warunki zdarzają się niezmiernie rzadko.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Na podstawie jednej klatki na tysiąc nie będę opowiadał fabuły filmu. Ty też nie próbuj.
    No to nie próbuj dowodzić nieistnienia owego filmu mimo dysponowania 1 klatką na tysiąc...
    Tako rzecze Watson.

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    No to nie próbuj dowodzić nieistnienia owego filmu mimo dysponowania 1 klatką na tysiąc...
    Mylisz pojęcia. Filmem jest życie na planecie Ziemia. Klatki to zapis kopalny. Fabuła to zmiany/mutacje/ewolucja. Próbujesz opowiedzieć fabułę ewolucji mając 1 klatkę na 1000.

I znów zabrakło wyjaśnienia czy te bakterie mutowały czy były modyfikowane genetycznie. Naprawdę uważasz że jest to to samo??
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

I znów zabrakło wyjaśnienia czy te bakterie mutowały czy były modyfikowane genetycznie. Naprawdę uważasz że jest to to samo??
    Były modyfikowane genetycznie poprzez mutagenezę. Ile razy mam pisac to samo? Śmiem twierdzić, że w tych kwestiach wiem nieco więcej od Ciebie, nie poprawiaj mnie więc proszę.

To chwilowo wszystko z mojej strony. Idę na kongres onkologiczny, posłuchać o czym kłamie bądź bliźni mój kolega.
    Tako rzecze Watson.

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Były modyfikowane genetycznie poprzez mutagenezę. Ile razy mam pisac to samo? Śmiem twierdzić, że w tych kwestiach wiem nieco więcej od Ciebie, nie poprawiaj mnie więc proszę.
    Cieszę się że rozmawiam z fachowcem, szkoda tylko że nerwowym. Powiesz mi jak wrócisz to ukierunkowywał mutagenezę w środowisku naturalnym, dobrze?
    Ostatnio edytowane przez TomekS ; 27-10-2006 o 14:17
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Uprawnienia umieszczania postów