Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Długi czas kopiowania zdjęć EOS 10D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TENERE Zobacz posta
    No to trochę się uspokoiłem ale nadal dziwi mnie to że ten starszy model D30 radził sobie z tym zupełnie sprawniej pomijając to że fotki mniej ważyły. A może ktoś z was miał do czynienia z EOS D30? Jak go wspomina itd. Ja mam go jeszcze i nie bardzo wiem za ile mógłbym go sprzedać zrobił około 9000 zdjęć nigdy niemiałem z nim problemów itd.

Pozdrawiam,
    Krzysztof
    Na allegro trafiają się za 1400 lub coś takiego. Z tym że to jest cena wywoławcza nie wiem czy za tyle się sprzedają.
    Jest nawet teraz - link do aukcji.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

niedziki
    Guest

Domyślnie

Witam

Jeżeli zrzucasz z aparatu to faktycznie możesz się irytować - przy zrzucaniu przez usb 1.1 130 szt. Rawów można się pociąć - koniecznie kup czytnik - przed zakupem zwróc uwagę na wykonanie - kupiłem raz na Zamenhoffa za chyba 60 wystarczył mi na tydzień - kupiłem inny tańszy/ładniejszy/lepszy itp [all in one] sie nazywa i jest ok - usb 2.0 rawa przerzuca w kilka sekund.

pozdr
    pR

Uprawnienia umieszczania postów