No i gitara. Ty i tak byłeś w komfortowej sytuacji. Inni muszą decydować tylko opierając się na opiniach i testach w necie.
No i gitara. Ty i tak byłeś w komfortowej sytuacji. Inni muszą decydować tylko opierając się na opiniach i testach w necie.
Cieszymy się razem z Tobą. Choć ja jednak wolę tę wybrakowaną
L-kę
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To jest ciekawa choroba tego forum. Na całym świecie obiektyw cieszy się dużym uznaniem tu jest prawie banitą, ale nic dziwnego, wiekszość krytykujących zabiera go na testy do piwnic i ciemnych kościołów, nawet zdjęć nie próbują robić tylko testują. Ja uzywam go do zdjęć na wolnym powietrzu - krajobrazy, ulica, architektura i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Kolor, nasycenie, kontrast i ostrość są według mnie rewelacyjne i trudne do pobicia.
Pozdrowienia, swnw.
Bo chyba o to chodzi, że to nie jest "kościelny" obiektyw, a forum jest lekko zdominowane przez kościelnych fotografów.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Z mojego doswiadczenia i czytania wszystkiego co sie na tym forum napisze musze sie nie zgodzic z tym twierdzeniem. Jest jeden czy dwa watki gdzie sie narzeka, jest kilka osob co na niego narzekaja, ale w ogolnej ogolnosci jest to jak najbardziej polecane szklo jako jedno z pierwszych w watkach "co zamiast kita" ?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
5 szkieł to nie jest duży wybór ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ilu ludzi tyle opinii. Fakt, że te złe opinie jakość lepiej się rozprzestrzeniają siejąc ziarno niepewności wśród potencjalnych nabywców. Ale widać taka już ludzka natura.
Przede wszystkim gratuluję wyboru :-) Przede mną niedługo podobny zakup.
Napisz niedługo jak się sprawuje a dokładnie jak szybko łapie syfy za przednią soczewką na co skarżą się na fredmiranda i innych forach:
http://farm2.static.flickr.com/1361/...c4b0cc0960.jpg