Nie sposob tego nie zauwazyc;-)Niestety z przykroscia stwierdzam, ze dziwni ludzie wypowiadaja sie na tym forum
Na tym forum o to chodziraczej bawia sie w nabijanie postow
Nawet jak sami nie wiedza jakiej odpowiedzi oczekuja??Uczestnicze w innych forach - w dziedzinach na ktorych sie znam i nigdy nikt z naszego grona, ani ja, nie traktowal w taki sposob nowych uzytkownikow, ktorzy grzecznie chcieliby poszerzyc swoja wiedze...Wyszukiwarka faktycznie nie jest swietna ale to jest kiepskie usprawiedliwienie.Co do opcji szukaj na tym forum, zaczynajac watek przeszukalem tyle ile moglem i niestety nie znalazlem takiego problemu i dlatego postanowilem zalozyc nowy watek.Bledne sa Twoje wnioski, jezeli uwazasz ,ze ludzie tutaj nie sa pomocni.Czy tu jest jakis blad z mojej strony?
Z nas zadne specjalisty.A druga sprawa - do Panow madrali - czy Wy od poczatku byliscie biegli w swojej dziedzinie?... kazdy kiedys zaczyna...Wszyscy Ci chetnie pomoga ,jesli tylko sam bedziesz wiedzial czego oczekujesz. To tak jakby ktos zapytal Ciebei jaka kupic kosiarke do trawy... nie mowiac ile arow ma trawnika:wink:Wracajac do tematu, prosze o wypowiedzenie sie ludzi, ktorzy chca pomoc, a nie ponabijac sie z mojego postu.Prosze bardzoZ gory dzieki :P