Cytat Zamieszczone przez senturion Zobacz posta
Ja np, nan 14komentarzy (pozytywnych) na allego iczy to oznacza że jakby chciał coś sprzedać za ok3tyś to nie kupicie bo jestem niepewny
Jesli juz to tylko odbior osobisty lub przesylka kurierska za pobraniem (z mozliwoscia otwarcia i sprawdzenia przed oplaceniem).

wg mnie oallegrowiczu śiadczy treść komentarzy a nie ich ilość, sam staram sie na bierząco informować kupujących oprzebiegu tranzakcji i pomagać jak to jest możliwe. dziekitemu mam komentarze z pochwałami anie w stylu "wszystko OK" i wg mnie toswiadczy o allegrowiczu,
A wg mnie o moim ewentualnym kontrahencie bardzo duzo mowi to jak bardzo sie stara o klienta. Na przyklad gdy widze aukcje/ogloszenia/posty gdzie literowki mnoza sie przez paczkowanie w sposob zupelnie niekontrolowany, to jasna dla mnie wskazowka ze mam do czynienia z osoba niedbala, nie szanujaca tych, ktorzy go czytaja, wiec i tak samo w ew. interesach moge spodziewac sie braku odpowiedniego poziomu.
Jakbys w takim stylu jak powyzszy post napisal ogloszenie na Allegro to max 1 sek bym takiej ofercie poswiecil, niezaleznie od mojej potrzeby czy jej atrakcyjnosci.