Pokaż wyniki od 41 do 50 z 150

Wątek: Adobe lightroom - praktyka stosowania

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

badz zmienic calkowicie domyslny profil. lightroom w ten sposob przypisze nowy domyslny profil do aparatu jakim zostalo zrobione zdjecie a ty wybrales takie ustawienia jako domyslne.

Kelby napisal akurat taki sposob w swojej ksiazce "Adobe Photoshop Lightroom for digital photographers" (wlasciwie wspomnial o takiej mozliwosci, niestety canon w AL jest traktowany po macoszemu - te glupie kolory)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    he he w jakiej sytuacji jesteś w stanie doprowadzić do pojawienia się tego okienka ?? Krótko dziś spałem, ale to jednak nie powinno tłumaczyć tego, że tego nie widzę. U mnie to okno wygląda tak:

co skopałem ??
    muszisz najpierw stworzyc sobie preset. na dowolnym zdjeciu (bezposrednio po imporcie) zmien sobie ustawienia B&C a nastepnie po lewej w okienku presets klikajac na plus dodaj swoje ustawienia.

a pozniej w oknie importu w grupie "information to apply" z menu develop settings wybierz swoj preset.
    Ostatnio edytowane przez werek ; 21-12-2007 o 09:50 Powód: Automerged Doublepost
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Uprawnienia umieszczania postów