Pokaż wyniki od 1 do 10 z 150

Wątek: Adobe lightroom - praktyka stosowania

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Sempoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    w którym miejscu ??
    W oknie importu - Information to Apply: Develop Settings (3 rubryka od dołu).
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sempoo Zobacz posta
    W oknie importu - Information to Apply: Develop Settings (3 rubryka od dołu).
    he he w jakiej sytuacji jesteś w stanie doprowadzić do pojawienia się tego okienka ?? Krótko dziś spałem, ale to jednak nie powinno tłumaczyć tego, że tego nie widzę. U mnie to okno wygląda tak:

co skopałem ??
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Początki nałogu Awatar Sempoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

he he w jakiej sytuacji jesteś w stanie doprowadzić do pojawienia się tego okienka ?? Krótko dziś spałem, ale to jednak nie powinno tłumaczyć tego, że tego nie widzę. U mnie to okno wygląda tak:

co skopałem ??
    Przecież jak byk stoi napisane Develop Settings LR ma wbudowanych kilka presetów fabrycznych, Zero'ed to jeden z nich, więc wybierasz go i tyle. (używam LR 1.2 nie wiem jak Ty)
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

(...)Krótko dziś spałem, ale to jednak nie powinno tłumaczyć tego, że tego nie widzę.(...)
    co skopałem ??
    Ale chyba jednak tłumaczy, bo nie widzisz czegoś, co jak byk stoi na ekranie.
    Lemme help:

Domyślnie

Pytałem o wspomniany wcześniej "Zero'ed" - a, że mam tych presetów tak ze dwa ekrany to nie zauważyłem, że idzie (chyba) o coś co się zwie "General - Zeroed". Załapałem idę - dzięki
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Trochę off topic ale sie przyda dla wszystkich w tym poście na 24foto.net jest zestaw 20 linków które pozwalają poznać Lightrooma
    jakieś D + sporo zapału

szups
    Guest

Domyślnie

czy orientuje sie ktos jak zrobic preset z wlasnym logiem?

Uprawnienia umieszczania postów