60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
he hew jakiej sytuacji jesteś w stanie doprowadzić do pojawienia się tego okienka ?? Krótko dziś spałem, ale to jednak nie powinno tłumaczyć tego, że tego nie widzę. U mnie to okno wygląda tak:
co skopałem ??
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
Ale chyba jednak tłumaczy, bo nie widzisz czegoś, co jak byk stoi na ekranie.
Lemme help:
Pytałem o wspomniany wcześniej "Zero'ed" - a, że mam tych presetów tak ze dwa ekrany to nie zauważyłem, że idzie (chyba) o coś co się zwie "General - Zeroed". Załapałem idę - dzięki![]()
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Trochę off topic ale sie przyda dla wszystkich w tym poście na 24foto.net jest zestaw 20 linków które pozwalają poznać Lightrooma
jakieś D + sporo zapału
czy orientuje sie ktos jak zrobic preset z wlasnym logiem?