No coz moze poprostu byc dumną z dobrze dobranej i na temat wypowiedzi w poscie :-)
Pozdrawiam
Paweł
No coz moze poprostu byc dumną z dobrze dobranej i na temat wypowiedzi w poscie :-)
Pozdrawiam
Paweł
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
naprawde dobry ten tutek.... polecam wszystkim... ze komus chcialo sie to pisac... :-)
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
pytanie do posiadaczy 30d: czy A.L. edytuje Wam rawy?
u mnie jest z tym problem ale sprawdzilam rawy z d70 i wszystko ok...
Pozdrawiam
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
dzieki Janusz szukalam tego ale nie znalazlam
to czemu nie dziala?
ale ja to wczoraj instalowalam. to juz chyba wersja 4.1 prawda?![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Bardzoo fajny programik. Na moim zdechlaku(1 ghz Celeron, 512 mb Ram, brak karty graficznej-nie odczuwam, abym takową posiadał) śmiga bardzo porządnie. Załadowanie RAWa z 350D zajmuje mu ok. 45 s do 1 min. Jeszcze tylko poprawią zapisywanie plików-bo nie chce mi się tak poprostu do TIFa wyeksportować, tylko muszę to przez PSa robić.
BTW. Ktoś wie, czy ten program będzie płatny, czy pozostanie darmowy?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link