sa takie bardzo tanie podroby BP-511 - chcialbym ustalic czy wytrzymaja one troche czy nie ma sensu sie w nie pakowac ?
na allegro ....
sa takie bardzo tanie podroby BP-511 - chcialbym ustalic czy wytrzymaja one troche czy nie ma sensu sie w nie pakowac ?
na allegro ....
a jak dlugo ich uzywasz ? ( ile tak na oko cykli )
Używam takowych przez kilka miesięcy na zmianę z oryginałami. Zero problemów; moim zdaniem warte zakupu.Zamieszczone przez Chris
Mam dokładnie takie same doświadczenia (2x oryginał i 2x podróbka)Zamieszczone przez Jurek Plieth
Uzywmat takich accu i nie nazekam sa bardzo dobre a nawet trzymaja dluzej od oryginalu ale to bedzie spowodowane tym ze oryginal mam 1100mAh a podrobke 1800mAh ale naprawde chwale je sobie
Mam takie same, nawet nie ma się co zastanawiać nad zakupem.
Ja kupiłem 1 za 40zł, ale z roczną pisemną gwarancją, działa już od 2 miesięcy i faktycznie jest wydajniejszy od oryginału (pojemność).
tu jeszcze trochę na ten temat było:
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=1438
ja mam to samo - zero problemow - kupilem dwa za 76 plnpolecam - fakt, ze trzeba bylo na nie troche poczekac - zdaje sie, ze aptel po prostu nie wyrabia z zamowieniami.
ja wlasnie dostalem tez 2 bp 511 od APTEL-a i lekki zonk..... podlaczam do ladowarki ... i jest jeden pik, dwa piki, trzy piki ....... ciagle swiecenie ????
...czyzby akku byly naladowane do pelna ?????
czy cos jest nie tak ?![]()