pajak.. wczoraj sprzedalem twojego G5 ;-) wiec juz nie masz sie nad czym zastanawiac i czekaj na nowszy model ;-)
sklep zamkniety.. remont robimy ;-)
pajak.. wczoraj sprzedalem twojego G5 ;-) wiec juz nie masz sie nad czym zastanawiac i czekaj na nowszy model ;-)
sklep zamkniety.. remont robimy ;-)
Fotojoker ma mały remontik? A do kiedy??
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Fotojoker w Bialymstoku :P
To jestem się w stanie domyślić, ale do kiedyFotojoker w Bialymstoku![]()
I AM THE FIRST ONE !!!
Mroczny.. w podpisie masz "Krakow".. dlaczego pytasz sie o B-stok? ;-)
Nie wiem do kiedy.. max 2tyg
No bo jak u was taka taniocha to wpadnę się zaopatrzećMroczny.. w podpisie masz "Krakow"..![]()
Jak tylko otworzą 8)
I AM THE FIRST ONE !!!
www.allegro.plZamieszczone przez mroczny
Faktury mi nie trzeba. Z gwarancja nie bedzie problemu jesli sprzedajacy ma pareset komentarzy, instrukcja PL tez mi niepotrzebna bo z angielska nie mam problemow 8)
Cena G5 nowka minimum 2900 byla gdy wchodzil on na rynek - tuz po wypuszczeniu. Wtedy cena nowego G3 oscylowala okolo 2300zl. Obecnie cena nowego G3 raczej nie maleje, za to maleje cena G5 az zbliza sie nawet to 2400zl.
Ale na allegro na raty ci juz nikt nie sprzeda, a w sklepie tak :P Nie kazdy jest tak kasiasty i kupuje sprzet za gotowke.. .
Kupiłem G3, na jakiś czas mi wystarczy(do czekania nie mam cierpliwości). Teraz jeszcze lampe Canon Speedlite 420EX koniecznie w Fotojokerze(profesjonalna obługa i ceny przyzwoite), makro Raynoxa DCR-250 i tele tylko jaki? Canon TC-DC58N 1,75*kosztuje 700zł, a Raynoxa 1850pro 1,85* 800zł, a może coś innego. Kenko nowego w polsce nie znalasłem. A wie ktoś może lampa 420EX wspomagoa AF w G3?
Na raty to ja kredyt splacam. A z kredytu sie bierze gotowke by od razu kupic. A tak poza tym smierdzi mi twoje reklamowanie sklepowZamieszczone przez Czacha
Jeszcze uwaga offtopiczna skoro przy sklepach jestesmy - w Warszawie Fotojoker ma ceny smiesznie (zalosnie) wysokie, ze sie splakalem porownujac nawet do sklepowych cen w Mediamarkcie. Za to w innych miastach Fotojoker ma ceny smiesznie niskie (tak samo w internecie). Za co?!