Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: G6

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Vitez, tylko jakie oprocentowanie masz w banku na kredyt a jakie w sklepie?
    Jak cos smierdzi to otowrz okno.. przewietrz.. ;-) Ja niczgeo nie reklamuje.. Sam zakupy robie na ebayu :P Ale takie wysmiewanie sie ze sklepow jest delikatnie mowiac ignoranctwem...

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

w Poznaniu w Centrum handlowym jest Media Markt i 20 metrów obok FotoJoker - cena tego samego aparatu w FJ jest zawsze o kilkaset złoty wyższa
    ja nie wiem jak oni zarabiaja....
    Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
    "...professionals only have a bigger trashcan."

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

DM, zawsze zawsze, czy tylko zawsze? ;-)

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DariuszM
    w Poznaniu w Centrum handlowym jest Media Markt i 20 metrów obok FotoJoker - cena tego samego aparatu w FJ jest zawsze o kilkaset złoty wyższa
    W warszawie FJ jest tanszy niz MM - tak przynajmniej pamietam

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Rozne regiony maja rozne ceny.. podobnie z promocjami.. w niektorych punktach sa a w innych nie ma..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hazan
    Cytat Zamieszczone przez DariuszM
    W warszawie FJ jest tanszy niz MM - tak przynajmniej pamietam
    A ja na odwrot pamietam. MM przy Gorczewskiej vs FJ w podziemiach Centralnego - zabojczo smieszne ceny maja w FJ

Czacha - co do odsetek to mozna by duzo wody offtopicznej lac, co bank to obyczaj, co sklep to obyczaj z ratami - kazdy wybiera co woli - ja wole miec gotowke w reku z banku ktora wydaje jak mi sie podoba - na tansze niz w polskich sklepach aparaty,akcesoria, obiektywy itp. Gdybym mial obecny swoj zestaw kupic w sklepie, to nawet na raty bez odsetek wyniosloby mnie to prawie dwa razy tyle co wydalem, a kredyt nie ma oprocentowania prawie 100% ,wiec w duzym uogolnieniu, oceniajac po sobie i swoich wydatkach na sprzet - duzo bardziej oplacilo mi sie wziac kredyt i kupic sprzet+dodatki za granica/na Allegro niz w sklepie na raty.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kurcze, a kto przy zdrowych zmyslach kupuje w sklepie 10D jesli nie potrzebuje faktury? ;-) Czytaj uwaznie i nie porownooj wszystkiego do siebie ;-) Dla wiekoszci szczytem jest HP 735...

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja tak jeszcze w sprawie cen, bo włąśnie wpadł mi przypadkiem w ręce katalog promocyjny fotojokera aktualny zresztą i tu mamy UWAGA Canon PowerShot G5 cena 3999 przekreślona i obok 3199 PLN, co wy na to? Ceny coprawda są o niebo niższe niżnp. w sklepie autoryzowanym Olympusa <też przypadkowo się u mnie znalazł> , no ale z tym niskim przeskokiem cenowym to chyba lekka przesada.
    NO, not one of the First Ones,
    I AM THE FIRST ONE !!!
    PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mroczny
    Canon PowerShot G5 (ciach)w sklepie autoryzowanym Olympusa
    Hehe

Co do obnizek cen - a co powiesz na niektore komorki ktorych wartosc sklepowa, rynkowa to ok 600-1000zl a kupywane z abonamentem kosztuja 1zl?
    Kluczem jest tu slowo - PROMOCJA.
    Sprzedawca (w tym wypadku FJ) sie jakos dogaduje z producentem i dostaje specjalna cene na jakis kontyngent promocyjnych sprzetow. Nic w tym dziwnego.

Btw 3200zl za G5 to i tak zdzierstwo nie promocja

(chyba ze ktos musi na raty - musialem dopisac bo by sie Czacha przyssal jako zwolennik super atrakcyjnej oferty sieci sklepow w ktorej pracuje i ta siec sklepow sprzedaje na raty wiec kupujcie panowie i panie w FJ na raty zamiast taniej sprowadzac z zagranicy - wiem czepiam sie )

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    nie porownooj wszystkiego do siebie ;-)
    previously
    Cytat Zamieszczone przez Czacha
    na allegro na raty ci
    Skoros zaczal z tym "ci" to ja tylko kontynuowalem watek - sam zaczales odnoszenie do mnie :P

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów