Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Sony Alfa

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calliactis Zobacz posta
    (...)Ja uważam, że to bedzie klęska Sony na rynku DSLR - chyba, ze coś nowego wkrótce wypuszczą (Minolta zapowiadała pełnoklatkową D9D... i co z tym się stało?). Mimo tego, że w reklamach opisują same superlatywy to mnie ten aparat do siebie nie przekonał...
    Wydaje mi sie że troszkę przesadzasz. Miałem w reku ten aparat, porobiłem nim trochę zdjęć - opis moich wrażeń jest gdzieś na forum - i generalnie uważam że jest to bardzo przyjemny sprzęt dla amatora. W tej obecnej cenie nawet bardzo przyjemny. Dokładnie takie same opinie jak Twoja czytam na innych forach o np.: 400D i 350D. Zresztą kolega poniżej ujął to bardzo zgrabnie.

Cytat Zamieszczone przez vg1 Zobacz posta
    wooow aż tak jest fatalnie z A100?.... czy tylko to forum ma jakieś uprzedzenia :-| ...
    BTW stawiam na bramkę numer 2
    BTW2 tak skrajne opinie też można spotkać na "innych" forach tylko z tą różnicą że mowa jest w nich o 300D/350D/400D lub D50/D70/D70s/D80 - ciekawe jaka jest prawda?
    Prawda jest pośrodku. Każdy z tych aparatów ma swoje wady i zalety i każdy znajdzie przeciwników i zwolenników. Generalizowanie polegające na pisaniu, że to badziewie, które do niczego się nie nadaje po prostu do mnie nie przemawia.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 22-11-2006 o 18:43
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów