moze i dobrzy koledzy ale czasmi warto sie spytac tych co "w tym siedza" ;-) nie przecze ze tu takich nie ma ale latwiej na inne tamaty uzyskiwac pytania na innych forach specjalizujacych siue w okreslonej tematyce - to jest nawet logiczne ;-)
moze i dobrzy koledzy ale czasmi warto sie spytac tych co "w tym siedza" ;-) nie przecze ze tu takich nie ma ale latwiej na inne tamaty uzyskiwac pytania na innych forach specjalizujacych siue w okreslonej tematyce - to jest nawet logiczne ;-)
Ja mam kino LG XCanvas costam i do obejrzenia filmu i posluchania muzyki bez wygorowanych wymagan w zupelnosci mi wystarcza. Odtwarza wszystkie nagrywane plyty itp. Obsluge w podstawowym zakresie opanowala moja 19-to miesieczna corka, niestety nie chce powiedziec gdzie schowala pilota. Znajomy ma Mante i troche narzeka, ze nie wszystko mu czyta. Poza tym Manta to tylko odtwarzacz - nie ma amplitunera - nie wzmacnia sygnalu i nie ma radia. Mante musisz podlaczyc pod amplituner ze zgodnym wejsciem i dekoderem 5.1 zeby miec satysfakcje. Inaczej to mozesz ja podpiac tylko pod tv...
Pozdrawiam
Dominik
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj
Ja jestem. Mam 2 sztuki. Jedną co prawda po 18 miechach szlag trafił w wyniku skoków napięcia (Emperor II) ale mam jeszcze gwarancję. Drugiego sam uwaliłem przy robieniu upgrade'u softu (Emperor III). Poza tym nie ma z nimi problemu. Emperor III ma w przeciwieństwie do Emperora II obsługę filmów kodowanych z opcją QPEL i GMC. Co do nowszych modeli to nie wiem jak się sprawują bo nie miałem potrzeby interesowania się nimi. Biorąc pod uwagę możliwości tego sprzętu przy jego cenie, to nie kupiłbym niczego innego.
Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO