Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: Minister grzecznych dzieci ...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    ...Zreszta zeby sie nie nudzili najlepiej od razu zorganizowac im jakies zajecie. Lici dookola szkoly zwykle jest bardzo duzo do grabienia
    U mnie w szkole/pracy te drzewa co najwięcej liści dawały to wycieli bo groziły wywrotką na szkołę

Ale pomysł z kozą jest jak dla mnie ok. Co do szkół pod specjalnym nadzorem, to mam wielki wątpliwości. Kto utrzyma utrzyma tą wszystką młodzież w ryzach?? Plan był, że niby mieli to być byli oficerowie...? Oficerowie to sobie czasami z dorosłym wojskiem nie radzą, co dopiero z kilkoma klasami nabuzowanych nastolatków ze wsparciem kochających i ich rodziców...
    Tak czy siak problem z młodzieżą zawsze był i będzie. Kiedyś mniej było to widoczne bo szkoła miała jakiś tam autorytet. Jakiś bo jakiś, ale był. A teraz kim jest przeciętny nauczyciel Pan K. dla przeciętnego gimnazjalisty?? ...CENZURA...
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Coś już napisał Awatar -Wolf-
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tam w tej propagandzie, ten w skórze, co mu się brama przed nosem zamknęła to był na pewno satanista
    Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO

Uprawnienia umieszczania postów