Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: Minister grzecznych dzieci ...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    Moris - ale czemu uwazasz, ze to zly pomysl?
    nie chcialbys, zeby Twoje dziecko moglo chodzic do szkol bez terroryzujacego kadre i uczniow elementu?
    Wszystko fajnie, tylko, że LPR chyba niespecjalnie ma pomysł na to co zrobić z tym "terroryzującym elementem". To ja podpowiem: równocześnie z budowaniem dla nich "szkół specjalnych", można zacząć od razu budować więzienia. Albo kolonie karne. Albo obozy...

Żeby nie było: ja sam mam często równie głupie pomysły jak widzę co się dzieje ;-) Ale ja mogę. Minister edukacji - nie.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Wszystko fajnie, tylko, że LPR chyba niespecjalnie ma pomysł na to co zrobić z tym "terroryzującym elementem".
    LPR ma pomysl jak wymachiwujac szabelka i krzyczac glosne slogany trafic do swojego elektoratu. calkiem niezly, bo ten spot dobrze leje wode na mlyn przecietnego sluchacza Radyjka, przekonanego ze kazdy mlodzy czlowiek spoza organizacji przykoscielnych to reinkarnacja szatana...

oczywiscie mocno upraszczam, ale na pewno nie doszukiwalbym sie w dzialaniach Giertycha rzeczywistego, przemyslanego planu poprawy sytuacji.

inna kwestia, ze geneza tego problemu sa nie tyle klopoty szkoly, co problemy domu polskiego, gdzie wychowawczo mnostwo dzieci jest po prostu "niedoinwestowane" i gdzie rodzice nie poswiecaja pociechom dostatecznie czasu, zeby je wyprowadzic na ludzi, bo a) stary chleje pod budka lub b) stary zap...rza dniami i nocami na nowe Volvo czy 1D smarka szkola jest tylko po czesci od wychowania. nie naprawi brakow z domu
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Wszystko fajnie, tylko, że LPR chyba niespecjalnie ma pomysł na to co zrobić z tym "terroryzującym elementem".
    No jak to nie ma pomysłu ... przecie maja !! :
    Cyt. "Dla niegrzecznych dzieci zatrzaśnięta brama szkoły."
    Nad tym pracuje sztab ludzi, którzy chcą usilnie przcować w ministerstwie przez następne długie lata ... więc co mają zrobić jeśli nie wiedzą co z tym problemem zrobic ?? ano wystarczy tandetną propagandę zapodać ludowi a jak już lud ich wybierze na następne lada to będą sie dalej zastanawiać ....

Uprawnienia umieszczania postów