Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Czy Canon 70-200/4 USM L jest dobry do fotografii cyfrowej ??

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Moim zdaniem AF po włączeniu ogranicznika jest bardzo szybki.
    Liczyłem się z tym, ze mogę być odosobniony w swoim zdaniu, chyba żee body ma jeszcze znaczenie ja mam 350D przy 5D mogło by być inaczej ??, nie sądzę ale pewności nie mam
    Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DZIOBEK Zobacz posta
    A ja uważam że kolor to głowny mamkamnet tego obiektywu,
    moim zdaniem wiocha jak .............:grin:
    Mnie tam się kolor podoba. Żaden problem.

Cytat Zamieszczone przez DZIOBEK Zobacz posta
    Liczyłem się z tym, ze mogę być odosobniony w swoim zdaniu, chyba żee body ma jeszcze znaczenie ja mam 350D przy 5D mogło by być inaczej ??, nie sądzę ale pewności nie mam
    No to chyba będziesz odosobniony, bo puszka ma bardzo duże znaczenie jeśli chodzi o szybkość ostrzenia. Wystarczy popatrzeć jak pracują AF-y po podpięciu do 1D .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

A co powiecie o Sigmie 70-200/2.8 APO EX HSM DG?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Mnie tam się kolor podoba. Żaden problem.

No to chyba będziesz odosobniony, bo puszka ma bardzo duże znaczenie jeśli chodzi o szybkość ostrzenia. Wystarczy popatrzeć jak pracują AF-y po podpięciu do 1D .
    Noo to widzisz już jestem wyprostowany :-D
    Napiszę więc tak Z moim 350D 70-200L f:4,0 gubi się bardziej niż EF 28-135 IS. Może być ??
    Coo do koloru noo cóż....., znam wiele osób dla których sprzęt jego jakość i cena stanowi antidotum na leczenie kompleksów..... i kierując się tymi przesłankami nie można powiedzieć, żee jego z dla widoczny kolor stanowi jego zaletę. Jaaa chciałbym robić dobre foty każdym obiektywem, aparatem, puki cooo bardzo duzo pracy przede mną a kolor obiektywu, niech pozostanie niezauważony.

Cooo do APO zrobiłem nim kilka fotek (koleżanka fanatyczka maaaa),
    porównując z 70-200L boo takiego mam, więc znowu w tym zakresie się wypowiadam, sporo głośniejszy, czy wolniejszy ?? w/g mnie może tak ale nieznacznie można przyjąc że nie, za to szkło rewela-Foty SUPER.
    Stosunek jakości i ceny na + SIGMY, wygląd też na +, zkres ogniskowych też na +.
    Ostatnio edytowane przez DZIOBEK ; 19-10-2006 o 23:14
    Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

Uprawnienia umieszczania postów