Smok trochę przyrdzewiał bo ta zima ciągnie się i ciągnie, ale jakby coś ,to grupa "bankietowa" czeka na sygnał z Wawy, a zaraz się zjawimy i wyratujemy z fotoopresji. :wink: :wink: :wink:Zamieszczone przez alahari
Smok trochę przyrdzewiał bo ta zima ciągnie się i ciągnie, ale jakby coś ,to grupa "bankietowa" czeka na sygnał z Wawy, a zaraz się zjawimy i wyratujemy z fotoopresji. :wink: :wink: :wink:Zamieszczone przez alahari
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Smok jest na gaz, a jak nam ruscy kurek zakręcą to nawet smok nie pomoże, a poza tym smok to kiepski motyw do fotorafowania czy obrony, lipny jestZamieszczone przez alahari
![]()
I AM THE FIRST ONE !!!
Jakby ogniem bluznał to by sie wiosna od razu zrobiła od milego ciepełka![]()
Nie ma sie co obawiac. Patron powinien byc martwy ale maskotka jak najbardziej zywa. A alahari to i ja wlasna piersia bym bronil 8)
Alez Wam sie zebrało, tylu bodygardówZamieszczone przez Vitez
![]()
Good for You, już nikt ekipą cię straszył nie będzie, a Aragornus takiej pewności nie maZamieszczone przez alahari
![]()
I AM THE FIRST ONE !!!
Aragornus ma armię duchów...Zamieszczone przez mroczny
8)
Ja już duży jestem i się duchów nie bojęAragornus ma armię duchów...a poza tym z tego co pamiętam, to duchy poszły spać 8) Ale wróćmy do patrona, zna ktoś kogoś, kto zabłysnął by osiągnieciami z canonem w rękach?
I AM THE FIRST ONE !!!
I jeszcze martwym jest?Zamieszczone przez mroczny
Hmmm..... 8)