Nic dodać, nic ująć :-)
Nic dodać, nic ująć :-)
Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
No ja przepraszam - Facet sławny się zrobił.....
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
fotomotarz az w oczy wali
to się pałętało po sieci jakoś ze dwa lata temu - tyle, że bez autoraktoś sie dopisał?
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Tja, jakby dobrali czcionkę to można by jeszcze uwierzyć![]()
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
nieudolnie bardzo, nieudolnie... chyba w paincie skladaneSkoro autor chcial, zeby bylo smiesznie mogl troche sie przylozyc i dopracowac ta skladanke. A tak nikt sie nie smieje tylko kazdy palcem amatorszczyzne wytyka.
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
mnie zastanawia czemu w tytule jest mowa o niemcach. przeciez u nich jest STRAßE a nie STREETno chyba ze skroty sa takie same
![]()
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
no moze, chociaz wydaje mi sie ze to anglia...ale moge sie mylic bo jak bylem ostatnio w austrii to nie patrzylem po znakach![]()