Jak zostaje nazywamy mięczakiem, to się wycofuje. Nie potrafię sprostać zadaniu... Sorki Thorin...
Jak zostaje nazywamy mięczakiem, to się wycofuje. Nie potrafię sprostać zadaniu... Sorki Thorin...
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
dobra panowie, utnijmy to juz, widze ze checi w was wiele![]()
Jac, gdybym mogl prosico podpis pod battlem ze sie nie odbyl, ponizej moja fota, aha i mam dla was propozycje lewusyproponuje druga ture tego battla, sami zglosice swoje ulubione znane fotki, wybierzemy cos i sie pobijemy, tym razem mam nadzieje ze fest.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A to mogło być tak lużno związane z tematem? Ja szukałem jakichś krzyży, czegoś co bym mógł z góry ująć. A tu o to chodziłoNo, ale thorin-wygrałeś
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
nic nie wygralem Mungo bo zadnej walki nie bylo, battle sie nie odbylszukaj szybko nowych fotek ktore ludzie znaja i ktore moga byc roznie interpretowane, czuje niedosyt, chce drugiej tury
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja mimo wszystko postaram sie zrobic zdjecie, juz poza konkursem i wrzuce je do tego watku. Mialem pomysl i chcialem go zrealizowac.