Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: [battle] Pazurek vs thorin vs Mungo - nie odbyla sie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

dodaje nowego posta zeby wyswietlil sie w "nowe posty" jak ktos sie odezwie wyedytuje i polacze z wczesniejszym postem.

Panowie jest czwartek 16tego, jak tam fotencje ? Prosilem Jaca zeby objal patronat nad naszym battlem i powiesil go w klatce, nie spac, foty strzelac poslaliscie juz cos ?

EDIT:

No panowie ale daliscie ciala, 22 a tu cisza...
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 17-11-2006 o 22:46
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ja muszę przeprosić i poddać się bez walki, ale brak czasu i pomysłów przyczynił się do niezrobienia fotki. Miałem wielką ochotę na tę bitwę, ale okolicznyści dla mnie były wyjątkowo niesprzyjające...
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Heh, w takim razie wygral thorin

Gratulacje, masz swoje upragnione pierwsze miejsce

Miasto
    Silesia

Domyślnie

pfffff wole ostatnie niz pierwsze w takiej walce, interesuje mnie albo przegrana 1000:1 albo zwyciestwo 100:99 chce zeby mnie ktos zmiazdzyl swoja fota i w ten sposob przegrac albo wyrownanej walki i oczywista glorii i chwaly , wiadomo, chce tez przerwac impas wiecznie drugiego miejsca taki walkower mnie nie interesuje. Lenie, mieliscie miesiac czasu coscie w ten czas robili, nie wstyd wam ? dac wam jeszcze tydzien czasu czy publikowac swoje foto ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

thorin kochanie moje postaram sie dam ci znac jak bede miał

Miasto
    Silesia

Domyślnie

ok, wreszcie ktos zabral glos dobra to widzimy sie tutaj za tydzien , kto stchorzy po raz drugi ten fujara

EDIT:

rozmawialem z Pazem, na pytanie czy battla reaktywujemy powiedzial zeby go po prostu nie konczyc no Mungo, jak tam, zapeniesz sie w sobie? dasz rade man, to czekamy na fotki. I konczmy wasci, niech wygra lepszy a nie jedyny
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 18-11-2006 o 23:50

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Mi najbardziej odpowiadałoby przełożenie terminu do czasu, dopóki wszyscy nie zrobią swoich fotek Kompletnie nie mam pomysłu jak się za to zabrać, ale będę coś kombinował
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Panowie taka bitwe to sobie mozemy za przeproszeniem do rzyci wsadzic, co by bylo jakby polacy w 39 powiedzieli "wie pan co panie Hitler, pan moze poczeka z atakiem az sie troche uzbroimy bo narazie to nas pan z miazdzy w ciagu dwoch tygodni" dalej do roboty !

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

marudzisz

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

hmm thorin - daj spokoj to mieczaki ;-)

jak sie zdeklarowalisci to sie wywiazujecie albo jednoznacznie wycofajcie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni