Witam - mam problem z moim Canonem s70 (nabyłem go drogą internetową od "niezbyt uczciwego sprzedawcy") trzy tygodnie temu - aparat się blokuje po wykonaniu kilku zdjęć i wymaga resetowania poprzez wyjęcie baterii, problem ten pojawia się także przy przeglądaniu zdjęć gdy albo pojawia się ikonka ze znakiem zapytania i informacją: "corrupted data" albo ... blokuje się aparat (tzn. nie można normalnie go wyłączyć zamykając klapkę i ekran LCD się wyłącza). Próbowałem lecz jak dotąd bezskutecznie skontaktować się ze sprzedającym CAMERAMAX z ALLEGRO (może tą drogą to się uda ;-) ... choć już jakoś w to nie wierzę ) - teraz próbuję znaleźć co się da na temat tego błędu ( na ekranie czasem w momentach zablokowania pojawia się : E30 ) - chciałbym też nawiązać kontakt z kimś z serwisu CANONA zanim go do nich wyślę. Pozdrawiam wszystkich i proszę o jakieś pocieszające informacje (chciałbym bardzo naprawić mój aparat i nie zbankrutować o ile to możliwe) - jeśli na forum jest ktoś z serwisu CANONA to proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny : rbstudio@wp.pl 604083783. / Rademenes