mi się aż ciepło zrobiło.. a to znaczy, że modelka... yyy tzn zdjęcia są ok![]()
mi się aż ciepło zrobiło.. a to znaczy, że modelka... yyy tzn zdjęcia są ok![]()
Modelka jest boska, przyznaję:-)
Prawda![]()
Reszta zdjęć też jest bardzo sympatyczna :-D
Natomiast mam zastrzeżenia do czegoś innego - strona. Wiem, że flash jest modny, ale poszczególne zakładki ładują się staraszliwie długo (jak na moje nerwy...). Mimo, że nie mam zbyt wolnego (ani też przeraźliwie szbkiego) łącza - jedynie 520 Kb/s, to do "natury" i "krajobrazów" nie dostałem się - nie starczyło mi cierpliwości.
Poza tym - jestem pod wrażeniem (jak najbardziej pozytywnym :-D )
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
fotoaparatka to trochę krytyki bo ci tu koledzy maślą i się podlizująwydaje mi się, że trochę nie wykorzystałaś tej dziewczyny - zdjęcia są poprawne ale niczym nie ujmują - poza tym że są dobre technicznie mogły by to być zdjęcia ładnej koleżanki zrobione w czasie wakacji - wydaje mi się, że troszkę zabrakło ci pomysłu.
A teraz szczegółowo :
1. za duża głębia ostrości jeżeli modelka przedziera sięprzez kraty to może trzeba by ich pokazać więcej bo tak nie do końca wiadomo co to jest to żółte a jeżeli krata miała być ramą to niepotrzebne te ręce
2. Nieładna poza i przypadkowe tło
3. tak jak pierwsze za mało pokazanego sztafarzu i za mało rozmyte tło
4,5,6. nie będę się czepiał
7. znów przypadkowe tło i za wyraźne
8. z pałacem w tle - co chciałaś pokazać?? pałac czy modelkę bo ani jedno ani drugie nie wyglada dobrze - strasznie gryzą mi się paski na bluzce modelki z boniowaniem na ścianie
i to by było na tyle na raziemam nadzieję że mnie nie znienawidzisz
![]()
Zdjęcia były robione kitem, więc chyba już więcej głębi nie uzyskam, sesję z modelką powtórzę w następnym tygodniu, to coś wrzucę:-) Dzięki za opinię:-)
A jeszcze co do rąk na pierwszym zdjęciu to się nie zgodzę, uważam, że są tu konieczne, bo bez nich tym bardziej nie byłoby widać, ze to rama. Może ktoś inny wyrazi swoją opinię? (mario1275 - Domyślam się, że widziałeś inne zdjęcia tej samej modelki na mojej stronie, bo te tutaj to uzupełnienie, nie wrzucałam wszystkich).
przykro mi ale musiałem się poddać jeśli chodzi jeśli chodzi o oglądanie fotek nie chciały mi się wczytać zresztą trudno było by ocenić wszystkie zdjęcia ale może mi się jescze uda
Dopoki nie zrobisz czegos z ta strona to nie pros o ogladanie wszystkich. Ja bede bazowac jednak tylko na tych wybranych wrzucanych tylko tu. Mimo ladnych zdjec - do twojej strony www trzeba miec potrojna cierpliwosc (jedna cierpliwosc bo to flash i dwie cierpliwosci na szybkosc dzialania).
Dzięki snow, jednak ludzie do mnie piszą na maila z oceną, co znaczy ze się doczekali i nawet się nie skarzyli. Vitez jak szybkie masz łącze? Stronę musiałabym przerobić całą - to nie jest kwestia skompresowanych zdjęć tylko graficznych elementów, które zajmują sporo. Kieruję ją do potencjalnego pracodawcy we Francji (głównie), czyli ludzi z agencji reklamowych etc., a ci jak juz testowałam w większości mają równie szybkie łącze jak ja:-) Oczywiście jakby było jakieś inne wyjście niz totalna przeróbka, chętnie bym z niego skorzystała, ale na razie pozostawię to tak jak jest.