Pokaż wyniki od 1 do 10 z 207

Wątek: [Fotoaparatka] Zapraszam do oceny moich najnowszych zdjęć

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Ale Wam się wątek rozrósł Chyba rzeczywiście z uwagi na autorkę zdjęć. Co do samej galerii osobiście moim konikiem są krajobrazy i właśnie je przejrzałem. Generalnie są poprawne, ale nie zachwycające. Nie mogę pozbyć się wrażenia, że jest to głównie zasługa pięknych miejsc, które masz pod ręką. Nie widzę tu kunsztu samego fotografa. To tak jakby ktoś pojechał na wyspy Bora Bora i trzasnął kilka fot. Będą ładne bo ładnie jest wokoło. Nic ponad to. Dla przykładu obejrzyj sobie galerię kolegi Akustyka. I bynajmniej nie mam zamiaru mu się przypodobać

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Nie mogę pozbyć się wrażenia, że jest to głównie zasługa pięknych miejsc, które masz pod ręką. Nie widzę tu kunsztu samego fotografa. ... Dla przykładu obejrzyj sobie galerię kolegi Akustyka. I bynajmniej nie mam zamiaru mu się przypodobać
    Obejrzałem obie galerie, obie są pełne zdjęć pięknych miejsc. Na zdjęciach Akustyka nie widzę większego kunsztu tylko bardziej niedostępne miejsca fotografowane o bardziej niedostępnych (dla przeciętnego leniucha ;-) ) porach. Pełno jest półmrocznych ujęć fotografowanych o wczesnym świcie lub późnym zachodem, dużo jest mgieł, dużo zabawy z GO, polarem i PS. Zdjęcia są piękne ale nie sądzę by wyróżniały kunszt fotograficzny którejś z powyżej wymienionych osób .

Obydwojgu gratuluje pięknych galerii, i zazdroszczę widoku tych pięknych miejsc.
    Ostatnio edytowane przez LFB ; 26-02-2007 o 14:17

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Generalnie są poprawne, ale nie zachwycające. Nie mogę pozbyć się wrażenia, że jest to głównie zasługa pięknych miejsc, które masz pod ręką. Nie widzę tu kunsztu samego fotografa.
    Absolutnie się nie zgadzam. Są bardzo dobre: kadrowanie i kompozycja - na piątkę! A to jest właśnie wybór fotografującego. No ale to moje zdanie...
    A co do płci? Sami przyznajmy, że Kobiety są subtelniejsze i nie wywołują tylu niepotrzebnych jałowych dyskusji. :-D

Wnoszę postulat - więcej (takich i zdolnych) Kobiet na forum! ;-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Widze ze sie robi spory fanclub fotoaparatki nic dziwnego, sam sie dopisuje :wink:
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Widze ze sie robi spory fanclub fotoaparatki nic dziwnego, sam sie dopisuje :wink:
    Ja też, ja też :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów