A ja dziekuje za przypomnienie moich wakacji z miasta Picassa.
Wspomnienia odzyly po ogladnieciu Lazurowego i Antibes.
pozdrawiam,
A ja dziekuje za przypomnienie moich wakacji z miasta Picassa.
Wspomnienia odzyly po ogladnieciu Lazurowego i Antibes.
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Nie ma za co:grin: Już się nie mogę doczekać nowej Sigmy 70-200 2.8, bo ta obecna nie jest najostrzejsza i ciemna niestety. Jak oglądam zdjęcia innych na tym forum, to widzę, że jeszcze wiele pracy przede mną, ale temu to forum służy
![]()
Wklejam jeszcze trochę dzisiejszych z Nicei, turystycznie:
Napisał Fotoaparatka:
Jeszcze jedno pytanko bom ciemna jak mój obiektyw - jak się zmienia tytuł wątku?
Priest ..wcale nie. Klika się w swoim pierwszym poscie w wątku "edytuj" i jeszcze raz "edytuj" i zmienia tytuł.Zamieszczone przez Priest
Jesli chodzi o zdjecia ze strony 7 i 8... podoba mi się nawet kaktusowe serce i plaża ..reszta jakaś taka troche bez pomyslu i wyrazu... bywalo lepiej![]()
Ostatnio edytowane przez jazzY ; 10-02-2007 o 01:57
moje digarty
EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.
A mi te fotki się w ogóle nie podobająot zwykłe pstryki.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
specem w tej dziedzinie nie jestem , ale za to duzo ogladam zdjecfajnie wypatrzony ten kaktus , nie zwrocilbym na to uwagi , ale za to kadr jest slaby i zabalaganiony , cos w prawym dolnym rogu , tak samo i lewy rog , bleee , pomysl nad innym kadrem
![]()
No niestety, kaktusa nie dało się inaczej podejść, bo był na wydmie z góry robiony, chyba, żeby go w pionie uciąć. Fotki jak napisałam turystyczne, a i owszem bywało lepiej:-)
Trochę zdjęć tańca z teatru w Cannes w hotelu Hilton. :grin: To była moja pierwsza próba fotografii tańca, a mam współpracować z agencją fotografującą spektakle taneczne..
Sigma 70-300 f4-5.6, nie miałam innego obiektywu. 2 godziny w półprzysiadzie (uda trochę bolą) w środkowym rzędzie ze statywu - zdecydowaliśmy bez przemieszczania (ja, kamerzysta i mój przyszły szef fotograf).
na półprzysiad - krzesełko wędkarskie.
I mówie całkiem serio.
Ze światłem sobie poradziłaś nieźle... ale odnoszę wrażenie że część zdjeć jest nieostra, bądź delikatnie poruszona.
chyba że to tylko na tych wglądówkach tutaj.
![]()
... tez sie nad tym zastanawialem, ale nie bylem pewien
"bardzo miekkie" sa te fotki - szczegolnie te pierwsze i ostatnie
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"