Hej:-) Zapraszam do oceny mojego portfolio, trochę się boję![]()
![]()
Zbieram na lepszy obiektyw, ale każdy w życiu musi od czegoś zacząć:-)
http://www.photoxygen.com/
Hej:-) Zapraszam do oceny mojego portfolio, trochę się boję![]()
![]()
Zbieram na lepszy obiektyw, ale każdy w życiu musi od czegoś zacząć:-)
Ogladalem tylko portrety i tylko o nich sie wypowiem. Poziom jest naprawde rozny, od totalnych nieporozumien jakich jest Twoj porter w trawce po calkiem fajne potrety jakim jest np twoj portret, drugi z kolei (choc nieostry). IHMO wieksza selekcja, bo slabymi zdjeciami latwo rujnujesz ciezko zbudowana ciekawosc na dobrych zdjeciach. Pozatym jest bardzo urokliwa kobietka.
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Dzięki za opinię, w trawce, to kolezanka i moze masz rację, ze powinnam to zdjęcie usunąć. Co do portretow, to część czeka jeszcze na akceptację osób fotografowanych i podpisanie umów (mieszkam we Francji, prawo jest tu bardzo restrykcyjne i wolę mieć podpisane umowy), szukam teraz modeli/ek przez ogłoszenie, juz odezwał się jeden chłopak, więc niedługo sesja:-)
Przede wszytkim bardzo ineteresująca galeria.. wciągnęło mnie ogladanie Twoich fotografii, a to chyba najwazniejsze. Pięknie kadrujesz i komponujesz swoje zdjęcia, co sprawia że mają swoisty klimat, który wciąga... Kolory bajkowe. Szkoda, ze nie numerujesz swoich zdjęć, lub nie nadajesz tytuły, łatwiej możnaby wypowiedziec się o konkretnych pracach...
Ogólnie większa cześć galerii foto jest super.. Wiele zdjęć ma charyzmę, a to naprawdę sporo... Pozdrawiam i trzymam kciuki![]()
moje digarty
EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.
Potencjal jest i do tego calkiem spory. Przyjemnie sie oglada, mimo upiornej nawigacji.
jazzy: zdjecia maja tytuly w nazwie okna ze zdjeciem.
Dzięki koledzy:-) Nawigacja zostanie zmieniona (będzie przycisk następny i wstecz).
Ooooooooooo kolejna osoba o takim samym nazwisku ktora zajmuje sie fotografia
Rodzina?
Architekture chcialam przejrzec, ale strasznie dlugo sie laduje.
Strona na nie - po prostu nie lubie flasha ale tu sie jakosc zmusilem zachecony komentarzami...
Szybkosci dzialania (na 6mbit lub na 100mbit w pracy) mozna wiele zarzucic, wnerwiajacy procentowy wskaznik itp.
Na szczescie zdjecia osladzaja - wielki plus za kadry, naturalnosc i nieprzesadzona obrobke (o ile jakakolwiek byla...). Po roznych plastikach, hdrach czy innych wykretach/pluginach PSowych to naprawde mily odpoczynek dla oka.
Nie sądzę, żebyśmy były rodziną choć może warto to sprawdzić:-)
Spróbuję skompresować zdjęcia, żeby to szybciej chodziło lub pomyślę o innym rozwiązaniu. Bardzo mi się przydają opinie, dzięki! (Dorzuciłam trochę fotek w galerii ludzie, a jutro kolejna sesja, oby pomyślna..)
Wstawiłam kilka portretów nowego modela jak ktoś ma ochotę zajrzeć,w galerii people. Podpisany jest po otworzeniu zdjęcia i pojawieniu się kursora -Cedric:-)