moj przypadek w serwisie trwal 2 miesiace. Wszytko wysylalem kurierem. Dwa rozna body i dwa rozne szkla jakie mi sie przewinely ostatnio przez rece. moej wrazenie sa nastepujace:
mila obsluga , probuja pomoc jak cos nie wiedza zadzwonia. Czas to prawie dwa tygodnie brrrrrrrrrr dlugo - to musza poprawic. No i najwaznejsza kwestia -skutecznosc. a tu nie najlepiej 85 USM wysylany 2 razy z kazda puszka czyli razem 4 razy !!!!!! czasu telefonow i nerwow nikt mi nie odda. wykresy ktore dostawalem wygladaly swietnie - w punkt wziolem puche i wyszedlaem na zewnatrz z synem zeby sprawdzic jak wyszlo - jest gorzej niz bylo. Odsylam Pan dzwoni i mowi ze na pomirach wszytko w punkt. mowie zeby ni mierzyl tylko za okno glowe wystawil i zdjecie zrobil. oddzwania mowie ze rzeczywiscie jest cos nie tak i ze bedzie nastawial na oko i ze zobaczy co sie da. Odzylaja dziala !!! pojawila sie szansa na nowe body, kupilem, z moja ukochana 85 kicha, znow sle. znowu odsylaja w jeszcze gorszym stanie ,odsylam znowu mowie zeby zdjecia porobili mowi ze oki, odsylaja no i wreszczie dziala. ale teraz znowu mam problem z sigma 30: ktora wyslalem do gdyni o odeslali mi be znacznej popraway jutro znowu odsylam. placze .... NIENAWIDZE CANONA za to.........