Ah, widzę, że błąd strategiczny popełniłem... Grrr.Zamieszczone przez p13ka
O, to ja skorzystam z okazji i się też pochwalę:Zamieszczone przez p13ka
http://www.ais.pl/~muflon/gallery/1/4/index.html
Aqua ZOO - Dusseldorf. Jasny obiektyw zdecydowanie przydatny![]()
Chyba tam Nemo zobaczyłem :wink:Zamieszczone przez muflon
Ha ha ha... kiedy tam byłem, to akurat grali w kinach - i przy akwarium kilka razy na sekundę jakiś dzieciak stwierdzał to samoZamieszczone przez p13ka
![]()
W Warszawskim ZOO tez jest i Nemo i Doris... mialem nawet kiedys zdjecia robione G3 (oj kieeepsko sie w akwarium ZOO robilo G3-kaZamieszczone przez p13ka
).
Jak byłem ostatnio w ZOO i zobaczyłem ile ludzi wchodzi do tego ciasnego akwarium to zrezygnowałem. Nawet nie miałym miejsca, żeby złożyć się do strzału. A skoro się chwalimy to tu mam jeszcze jedno takie zdjątko z oceanarium i kolegę Nemo :wink:
Do ZOO trzeba sie wybierac w malo atrakcyjnym dniu i terminie ;-)Zamieszczone przez p13ka
Ja za pierwszym razem w tym roku (w maju, po kupnie A1) to myslalem ze szalu dostane... bo wybralem sie w piekne, sobotnie poludnie
Jak zmienilem na 20D to juz bylem madrzejszy i pojechalem do ZOO w srodku tygodnia, akurat mialem dzien wolny![]()
Ja z 2 znajomymi poszlismy do ZOO prawie dokladnie rok temu... w Wigilie ok godz 11. Pustki... rozstawilismy statywy i cykalismy bez przeszkod 8)
Hmm.. Vitez, a wiesz Ty że to jest koncepcjaJa w sumie się w święta będę nudzić głównie...
A te ptaszki na pl foto też robiłeś sigmą ?Zamieszczone przez p13ka
Eos 33, M42: 58, 135, 200