Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 82

Wątek: Test 400D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tethra Zobacz posta
    Pudło i słabe oko - to jest RAW :-)
    Choroba nie wiedziałem, że moja Opera wywołuje raw-y . Ale teraz już wiem także dzięki .
    Aaa i jeszcze jedno - noszę okulary .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany

Domyślnie

Kolekcjoner, jeśli zaspokoiłeś już swoją potrzebę błyśnięcia subtelnością dowcipu, to wracając do meritum sprawy: jak Ci się widzą szumy na tym samplu, iso 1600?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kolekcjoner, jeśli zaspokoiłeś już swoją potrzebę błyśnięcia subtelnością dowcipu, to wracając do meritum sprawy: jak Ci się widzą szumy na tym samplu, iso 1600?
    NIczego nie zaspokoiłem, a ty sprowadziłeś dyskusję do przytyków osobistych co mi się nie podoba . Gratuluję startu na forum .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    NIczego nie zaspokoiłem, a ty sprowadziłeś dyskusję do przytyków osobistych co mi się nie podoba . Gratuluję startu na forum .
    A ty ta dyskusje kontynuujesz na takim poziomie zamiast nie karmic . Proponuje skonczyc tu i teraz, albo przeniesc sie z takimi dyskusjami na priva, zeby nie zostac przeniesionym do Pralni.

Zablokowany

Domyślnie

Nie wiem o jakim karmieniu mówicie, przedstawiłem sampla, poprosiłem o opinię odnośnie sampla - czy poziom szumu na iso 1600 jest akceptowalny. W odpowiedzi, miast merytorycznej dyskusji, usłyszałem dziecinne kpiny "Choroba nie wiedziałem, że moja Opera wywołuje rawy" etc., co akurat mnie się nie podoba. Więc jeśli obrażeni i zwolennicy teorii spiskowych nie chcą uczestniczyć w rozmowie, to może ktoś inny wypowie się o samplu, wywołanym z RAW-u i poziomie szumów.

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Nie wiem o jakim karmieniu mówicie, przedstawiłem sampla, poprosiłem o opinię odnośnie sampla - czy poziom szumu na iso 1600 jest akceptowalny. W odpowiedzi, miast merytorycznej dyskusji, usłyszałem dziecinne kpiny "Choroba nie wiedziałem, że moja Opera wywołuje rawy" etc., co akurat mnie się nie podoba. Więc jeśli obrażeni i zwolennicy teorii spiskowych nie chcą uczestniczyć w rozmowie, to może ktoś inny wypowie się o samplu, wywołanym z RAW-u i poziomie szumów.
    Wczoraj odebrałem z labu kilka zdjęć 20x30 i 25x38. Najwieksze robione specjalnie przy ISO1600 w celu sprawdzenia mozliwości. Wyszło rewelacyjnie i nie jest to rewelacyjnie jak na 1600, tylko w skali bezwzględnej. Używałem obiektywu 50mm 1.8 II Made in China. Jestem bardzo zadowolony z tych odbitek, iso1600 jest absolutnie w pełni użyteczne. Wszystkim fotografującym życzę zadowolenia ze swoich zdjęć, onanistom sprzętowym życzę zadowolenia ze sprzętu.

Pozdrawiam

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Pojawił się test 400-setki na optyczne.pl.
    http://www.optyczne.pl/index.php?tes...st_ap=36&roz=1
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Pojawił się test 400-setki na optyczne.pl.
    http://www.optyczne.pl/index.php?tes...st_ap=36&roz=1
    Szczera prawda w tym teście.

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

w zasadzie to potwierdza tylko to, co pisaly inne serwisy
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    w zasadzie to potwierdza tylko to, co pisaly inne serwisy
    Można by to tak ująć, jednak tylko testy na optyczne.pl uważam za miarodajne.

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów