witam
tez mam c400 i ma pare wad ktore do tej pory zauwazylem juz raz byl w serwisie ze wzgledu na to ze sie nie uruchamial dzialal na poczatku jak najbardziej pozniej przestal z minuty na minute doslownie podczas robienia zdjec przyczyna nie jest mi do konca znana w karcie gwarancyjnej mam wpisane sprawny szkoda tylko ze u mnie sie nie uruchamial luzna srubka od klapki komory baterii sugerje ze jednak w nim grzebali i wychodzi na to co napisalem w uwagach jak go oddawalem problem z zasilaniem problem baterii wykluczony 4 sztuki z minuty na minute nie traca sprawnosci
kolejna rzecz zdjecia seryjne "testy" oparte na suchej specyfikacji technicznej lepiej odstawic na bok bo aparat sie dlawi po dluzszej serii sandisk eIII (20mB/s) to chyba nie najwolniejsza karta
moj aparacik przeszedl juz troche bo jestem maniakiem zdjec seryjnych i tak sie zbliza granica 10 000 i migawka ma co raz powazniejsze problemy z dzialaniem podczas serii negatywny wplyw warunkow atmo tez nie wchodzi w gre jeszcze mnie nie pogrzalo by po deszczu biegac z aparatem co zapewne z czasem przyjdzie
ale ogolnie swietny sprzet nie zaluje zakupu juz planuje kolejne wydatki miedzy innymi z nim zwiazane
taka mala refleksja