-
Pełne uzależnienie
1. Vitez, nie wiem skąd w Tobie tyle frustracji i agresji. Koledzy z forum na priva już dawno mi radzili żeby z Tobą nie wdawać się w dyskusje bo to "strata czasu, koleś jest niereformowalny" (to jest cytat z priva) - zaczynam się powoli przychylać do tej opinii.
2. Co do przekonywania, to staram się przekonać Kubaman'a, a nie Ciebie. Zauważ tylko jak miło i pogodnie przebiegała ta dyskusja zanim się nie pojawiłeś.
3. Oszczędź mi publicznych rad na temat moich stosunków z moją żoną, mojej tolerancji, lub jej braku i innych moich cech charakteru - zarówno tych posiadanych, jak i domniemanych przez Ciebie. Skończ po prostu wycieczki osobiste pod moim adresem, tak będzie naprawdę najlepiej.
4. Przez Twoje natarczywe i agresywne komentarze/odpowiedzi wiele wartościowych osób ograniczyło swój kontakt z tym forum, a szkoda, bo może byś się czegoś ciekawego od nich dowiedział - a nawet jeśli nie Ty, to może reszta uczestników forum.
5. Bardzo lubię to forum, ale nie ma w nim takiego miejsca, takiej dyskusji, gdzie nie byłoby Twoich teorii i opinii - co 15-sty post jest Twój. Naprawdę uważasz, że masz tyle wartościowego do przekazania?
Arkan
Uprawnienia umieszczania postów